Antena 3 CNN High Tech Cel mai simplu telefon din lume, poreclit anti-iPhone, a fost lansat în Marea Britanie

Cel mai simplu telefon din lume, poreclit anti-iPhone, a fost lansat în Marea Britanie

Cel mai simplu telefon din lume, poreclit anti-iPhone, a fost lansat în Marea Britanie
Sursa foto: Foto: www.johnsphones.com
16 Noi 2010   •   16:27

Telefonul mobil cu o singură funcţie, poreclit anti-iPhone, a fost lansat pe piaţa din Marea Britanie. Aparatul nu „te lasă” să accesezi internetul, să faci poze şi nici măcar să trimiti mesaje. Intitulat simplu „John`s Phone”, telefonul poate fi utilizat numai pentru apeluri.

Aparatul a fost supranumit „cel mai simplu telefon din lume”, fiind adresat persoanelor care nu sunt interesate de funcţiile suplimentare ale modelelor apărute în ultima perioadă pe piaţă, informează Daily Mail.

„John`s Phone”' costă 67 de lire sterline şi are bineînţeles un „look” simplist care îl face să semene cu o jucărie. Nu dispune nici măcar de o agendă electronică, ci de un carneţel şi de un pix, ataşate aparatului.

De menţionat este şi durata de viaţă a bateriei. Potrivit producătorilor, bateria poate să „reziste” până la trei săptămâni.

Compania germană care produce noile telefoane speră ca aparatul să aibă succes printre „tehnofobi” şi copii.

„Într-o perioadă în care piaţa abundă în telefoane cu funcţii complicate, noi am vrut să lansăm un aparat simplu care să poată fi folosit în timpul călătoriilor”, a declarat creatorul telefonului, Diedriekje Bok.

 





 

×
Subiecte în articol: telefon mobil
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close