Antena 3 CNN High Tech CV-urile clasice ar putea fi înlocuite de cele video

CV-urile clasice ar putea fi înlocuite de cele video

CV-urile clasice ar putea fi înlocuite de cele video
Sursa foto: Foto: 3afaceri.blogspot.com
14 Feb 2011   •   13:57

O imagine face cât o mie de cuvinte! Este un motiv care îi determină pe tot mai mulţi tineri să înlocuiască CV-urile clasice - pe hârtie, cu cele video. Avantajul pentru cel care îşi caută un loc de muncă? Are mai multe şanse să-şi impresioneze angajatorul. Şi angajatorul are de castigat: poate face selectia mult mai repede.

CV-urile video sunt recomandate mai ales pentru cei dezinvolţi. Ei trebuie să aibă mare grijă la detalii şi să transmită un mesaj convingător.

Atunci când faceţi înregistrarea, trebuie sã aveţi grijã sã aveţi o ţinutã impecabilã. Şi foarte important :  nu faceţi o filmare prea lungã. Angajatorul şi-ar putea pierde interesul.

Dacã în România video CV-ul este abia la început, în Statele Unite este deja un lucru obişnuit. Mii de tineri au postat pe internet înregistrãri care mai de care mai originale.

129.000 de americani şi-au creat video cv-uri şi au avut succes la angajare. Acum, noua strategie de promovare se răspândeşte rapid la nivel global pentru cã ...imaginea conteazã.

 

×
Subiecte în articol: video angajator
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close