Antena 3 CNN High Tech Facebook a aflat că mai există o companie ”Meta”. Aceasta e de acord să vândă numele pentru 20 de milioane de dolari

Facebook a aflat că mai există o companie ”Meta”. Aceasta e de acord să vândă numele pentru 20 de milioane de dolari

O altă companie a depus deja cererea pentru o marcă comercială a cuvântului „Meta” în august. Aceasta e de acord să vândă numele lui Zuckerberg pentru 20 de milioane de dolari.

Facebook a aflat că mai există o companie ”Meta”. Aceasta e de acord să vândă numele pentru 20 de milioane de dolari
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    04 Noi 2021   •   14:43

Compania se numește Meta PC și este o companie din Arizona care vinde computere, laptopuri, tablete și software tehnologic.

Fondatorii Joe Darger și Zack Shutt au dezvăluit că operează Meta PC de puțin peste un an, dar abia recent s-au înregistrat sub marca comercială „Meta” .

Marca comercială Meta PC nu a fost încă acordată; cu toate acestea, co-fondatorii Zack Shutt și Joe Darger au declarat pentru TMZ că nu îi vor vinde numele lui Zuckerberg, pentru mai puțin de 20 de milioane de dolari.

La sfârșitul lunii octombrie, CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg a anunțat că compania își va schimba numele în Meta, ca parte a unui efort de rebranding.

De atunci, Meta PC a cules câteva beneficii din anunțul Facebook, cu o creștere cu 5.000% a urmăritorilor pe canalele lor de socializare.

×
Subiecte în articol: Facebook Meta Mark Zuckerberg nume
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close