Antena 3 CNN High Tech Importanta diversitatii electronicelor dintr-un magazin

Importanta diversitatii electronicelor dintr-un magazin

Pentru a putea cuprinde o masa cat mai mare de clienti, magazinele au nevoie sa aiba diversitate. Produsele trebuie sa fie de multe categorii de preturi, marci sau cu un nivel diferit.

Importanta diversitatii electronicelor dintr-un magazin
de Georgiana Adam    |    03 Sep 2020   •   12:05

Un magazin cu piese electronice trebuie sa cuprinda o gama larga de produse, care sa corespunda nevoilor clientilor. Iata importanta acestui lucru pentru un magazin de electronice:

1. Exista posibilitatea de a alege dintre mai multe categorii de pret

Un magazin in care exista posibilitatea de a alege din mai multe categorii de pret, este unul care poate avea clienti diversi. Uneori oamenii au nevoie sa investeasca in componente de calitate, care vor tine mult timp. Alteori, doresc ceva ieftin, care sa functioneze in momentul respectiv. Atat clientii care vor sa cumpere cel mai scump laptop de pe piata, cat si cei care doresc un laptop pentru incepatori, care sa poata sa fie folosit temporar, pot gasi o varianta. Asadar, un asemenea magazin, care ofera diversitate de pret, poate avea succes pentru ca vine in intampinarea nevoilor clientilor sai.

2. Exista posibilitatea de a alege firma preferata

Un magazin poate opta pentru a distribui o anumita marca de produse sau mai multe. Avantajul pentru situatiile in care exista mai multe firme, este acela ca oamenii care doresc sa cumpere, pot alege ceea ce doresc. Exista preferinte pentru una sau mai multe marci de electronice. Asadar, persoanele care doresc sa achizitioneze, o pot face mai usor.2

3. Posibilitatea comparatiei

Pentru ca exista diversitate, oamenii pot sa compare usor ofertele din magazin. Ele pot sa fie apreciate pentru anumite plusuri pe care le ofera. Fiecare persoana are propriul sau sistem de alegere, asadar motivele pentru optiunile persoanale sunt specifice fiecarui om in parte. Insa, faptul ca exista posibilitatea de a vedea variantele oferite in magazin, ajuta persoanele sa decida.

4.Posibilitatea de a cumpara mai multe componente electronice din acelasi magazin

Traim intr-o lume in care timpul are foarte mare valoare. El este important pentru ca ne ofera posibilitatea de a indeplini ceea ce avem de facut. Economisirea timpului este pretioasa. Asadar, un magazin divers, ofera posibilitatea de a face cumparaturile din acelasi loc. El daruieste oamenilor variante de alegere, multitudine de componente si accesorii de care ar putea avea nevoie. O strategie care este uneori practicata, este acceea a kit-urilor prezente, a pachetelor. Aceasta varianta scuteste timpul de cautare a fiecarei componente in parte si ajuta omul in a face cumparaturile mai rapid si mai simplu.

In concluzie, un magazin electronice de calitate poate sa ofere si diversitate. Avantajele acestei variante alese de unele magazine sunt legate de posibilitatea de a vedea mai multe obiecte in acelasi loc. Acest lucru presupune libertate de alegere, de comparatie. Posibilitatea de a cumpara tot ceea ce este necesar din acelasi loc poate scuti timp pretios, intr-o lume in care apreciem din ce in ce mai mult eficienta. Preturile diferite ajuta oamenii sa cumpere ceea ce au nevoie in acel moment, raportat la o calitate dorita. Un magazin divers poate sustine cumparaturile facute intr-un mod simplu si usor.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close