x close

Încă un fost angajat care dă informaţii "din casă". Decizia care ar putea distruge Google

de D.D.    |    15 Mar 2012   •   12:19
Încă un fost angajat care dă informaţii "din casă". Decizia care ar putea distruge Google 407 Galerie foto (2) Foto: blog.utest.com

Exprimarea frustrărilor în public începe să se transforme într-o modă printre angajaţii marilor companii. După episodul în care a fost implicat gigantul bancar Goldman Sachs, un angajat al Microsoft a decis să-şi facă publice nemulţumirile pe care le avea faţă de fostul său angajator, Google, arată CNN.

Inginerul James Whittaker a atacat Google, pe blogul companiei Microsoft, la care acum lucrează. Acesta a spus că decizia Google de a concentra toate eforturile pe Google+ a distrus compania.

CITEŞTE SCRISOAREA FOSTULUI ANGAJAT GOOGLE


Ultimele trei luni în care am lucrat pentru Google au fost un vârtej al disperării”, a scris Whittaker, care a condus echipa de ingineri pentru reţeaua de socializare Google+.Google-ul de care eram pasionat era o companie de tehnologie, care îşi încuraja angajaţii să vină cu inovaţii. Google-ul de la care am plecat este o companie de publicitate cu un singur obiectiv”, a adăugat Whittaker.

Google oferea, în trecut, timp şi resurse inginerilor săi pentru a deveni creativi,  însă dorinţa de a concura cu Facebook a dus la scunfundarea companiei, consideră Whittaker.


 

Citeşte mai multe despre:

Goldman Sachs microsoft demisie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati