Antena 3 CNN High Tech Încă un fost angajat care dă informaţii "din casă". Decizia care ar putea distruge Google

Încă un fost angajat care dă informaţii "din casă". Decizia care ar putea distruge Google

Încă un fost angajat care dă informaţii "din casă". Decizia care ar putea distruge Google
Sursa foto: Foto: blog.utest.com
15 Mar 2012   •   12:19

Exprimarea frustrărilor în public începe să se transforme într-o modă printre angajaţii marilor companii. După episodul în care a fost implicat gigantul bancar Goldman Sachs, un angajat al Microsoft a decis să-şi facă publice nemulţumirile pe care le avea faţă de fostul său angajator, Google, arată CNN.

Inginerul James Whittaker a atacat Google, pe blogul companiei Microsoft, la care acum lucrează. Acesta a spus că decizia Google de a concentra toate eforturile pe Google+ a distrus compania.

CITEŞTE SCRISOAREA FOSTULUI ANGAJAT GOOGLE


Ultimele trei luni în care am lucrat pentru Google au fost un vârtej al disperării”, a scris Whittaker, care a condus echipa de ingineri pentru reţeaua de socializare Google+.



Google-ul de care eram pasionat era o companie de tehnologie, care îşi încuraja angajaţii să vină cu inovaţii. Google-ul de la care am plecat este o companie de publicitate cu un singur obiectiv”, a adăugat Whittaker.

Google oferea, în trecut, timp şi resurse inginerilor săi pentru a deveni creativi,  însă dorinţa de a concura cu Facebook a dus la scunfundarea companiei, consideră Whittaker.


 

×
Subiecte în articol: Goldman Sachs microsoft demisie
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close