Antena 3 CNN High Tech iPhone 4 soseşte în România în săptămânile următoare prin Orange

iPhone 4 soseşte în România în săptămânile următoare prin Orange

iPhone 4 soseşte în România în săptămânile următoare prin Orange
16 Iun 2010   •   17:47

Noul iPhone 4 va sosi în România în săptămânile următoare şi va putea fi cumpărat de la Orange. Cei care doresc să afle primii data la care va fi disponibil mult aşteptatul telefon şi oferta comercială pot completa un formular disponibil pe orange.ro.

Noul Apple iPhone 4 a fost prezentat cu mare fast şi mândrie de Steve Jobs pe 7 iunie. În afara designului nou, cu ambele laturi din sticlă, printre principalele îmbunătăţiri aduse de actuala versiune iPhone se numără posibilitatea multitasking-ului, camera frontală, display-ul high resolution (numit retina display) îmbunătăţit şi faptul că filmează HD la 720p/ 30 frame-uri pe secundă. Senzorul camerei posterioare este de 5 megapixeli iar zoom-ul digital, de 5x.


iphonesam402txt_400

Banda din oţel inoxidabil, care încadrează telefonul, este de fapt o antenă, şi va constitui şi structura  telefonului. Inima lui iPhone 4 este procesorul A4 care ?propulsează? şi iPad-ul. În ciuda noului motor şi a "şasiului" mai subţire cu 25%, Apple a reuşit să facă bateria ceva mai mare, noul handset având o autonomie anunţată de 7 ore în regim de convorbiri 3G, 6 ore de browsing 3G, 10 ore de wi-Fi, 10 ore de video şi 40 de ore de playback audio.

Telefonul va fi disponibil în alb şi negru. În SUA va costa 199$ în versiunea de 16 GB şi 299$ în cazul celui cu capacitatea de 32 GB. În Statele Unite va intra la vânzare din 24 iunie. Nu se ştie deocamdată cât va costa în România.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close