Antena 3 CNN High Tech iPhone 5 sau noul telefon de la Apple ar putea fi lansat pe 7 octombrie în Statele Unite

iPhone 5 sau noul telefon de la Apple ar putea fi lansat pe 7 octombrie în Statele Unite

iPhone 5 sau noul telefon de la Apple ar putea fi lansat pe 7 octombrie în Statele Unite
Sursa foto: Foto: thenewsinn.com
de N.B.    |    17 Aug 2011   •   23:06

Deşi nu există încă niciun anunţ oficial din partea Apple, iPhone 5, sau iPhone 4S, în funcţie de ce vor decide Steve Jobs şi compania să lanseze în toamna anului 2011, reprezintă unul dintre cele mai dezbătute subiecte de pe piaţa high-tech.

International Business Times a realizat o centralizare a informaţiilor şi zvonurilor apărute în diferite surse, care anticipează produsul care va fi lansat de Apple.

Conform surselor citate de IBT, noul iPhone 5, sau varianta îmbunătăţită iPhone 4S, va ajunge pe piaţa americană pe 7 octombrie. Site-urile de specialitate speculează că noul telefon va fi compatibil atât cu GSM, cât şi CDMA. În ceea ce priveşte SIM-ul, părerile sunt împărţite, există surse care susţin că telefonul va avea un design fără cartelă, în timp ce altele anunţă că noul iPhone va avea slot pentru SIM, special pentru cartelele utilizate în afara ţării în care este vândut.

Noile patente achiziţionate de Apple sugerează că zvonurile sunt justificate, compania având capacitatea tehnică de a oferi clienţilor posibilitatea de a avea mai mulţi furnizori de telefonie mobilă pe acelaşi dispozitiv.

Conform unui producător din Taiwan, Apple a mărit volumul comenzii pentru iPhone cu 12-13% pentru cea de-a doua parte a anului 2011. Producătorul estimează că vor fi fabricate aproximativ 56 de milioane de telefoane, totalul terminalelor vândute fiind aproximat la 95 de milioane de unităţi în 2011.

×
Subiecte în articol: iphone 5 Apple lansare
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close