Antena 3 CNN High Tech iPhone XS Max, iPhone XR și iPhone XS. Cât costă și când ajung în România

iPhone XS Max, iPhone XR și iPhone XS. Cât costă și când ajung în România

iPhone XS Max, iPhone XR și iPhone XS. Cât costă și când ajung în România
13 Sep 2018   •   07:49

Compania Apple a lansat, miercuri, trei noi modele de iPhone, numite XS Max, XS şi XR, în cadrul unui eveniment desfăşurat în complexul „Steve Jobs” din Cupertino (California). De asemenea, a fost prezentat noul ceas inteligent Apple Watch Series 4.

Cele trei modele noi de smartphone-uri Apple - iPhone XR, iPhone XS şi iPhone XS Max - integrează hardware de ultimă generaţie şi ecrane de mari dimensiuni. 

Noul iPhone XS Max, cu ecran de 6,5 inch, este cel mai mare model de iPhone de până acum. Acesta are ecran OLED, la fel ca şi modelul iPhone XS (cu ecran de 5,8 inch).

Apple a anunţat şi noul iPhone XR, modelul de „buget”, cu o singură cameră pe partea din spate, ramă din aluminiu şi ecran LCD.

iPhone XR vine în variante de 64, 128, 256 GB şi porneşte de la un preţ de 759 de dolari. Debutul acestui model pe piaţă va avea loc pe 26 octombrie, precomenzile începând pe 19 octombrie.

iPhone XS va veni în variante de 64, 256 şi 512 GB, cu preţuri începând de la 999 dolari. iPhone XS Max va fi disponibil în variante de 64, 256 şi 512 GB, cu preţuri care încep de la 1.099 dolari

Noile smartphone-uri iPhone XS şi XS Max intră la precomandă pe 14 septembrie şi se livrează pe 21 septembrie. În România, aceste modele ajung pe 28 septembrie.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close