Antena 3 CNN High Tech Au fost lansate noile iPhone 9, iPhone Xs, iPhone Xs Plus, iPhone Xs Max

Au fost lansate noile iPhone 9, iPhone Xs, iPhone Xs Plus, iPhone Xs Max

Au fost lansate noile iPhone 9, iPhone Xs, iPhone Xs Plus, iPhone Xs Max
Sursa foto: foto: captura Youtube
12 Sep 2018   •   20:40

iPhone 9, iPhone Xs, iPhone Xs Plus, iPhone Xs Max. Apple a lansat, miercuri, noile modele de iPhone, iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone XR.

Evenimentul de lansare a avut loc la Steve Jobs Theater din Cupertino, California.

iPhone 9, iPhone Xs, iPhone Xs Plus, iPhone Xs Max. Tim Cook a declarat că iPhone X este cel mai bine vândut telefon din lume şi totodată cel mai îndrăgit telefon din lume, cu 98% satisfacţie a clienţilor.

Despre iPhone XS, Cook a anunțat că vine în trei culori: space gray, silver şi gold.

iPhone 9, iPhone Xs, iPhone Xs Plus, iPhone Xs Max. De asemenea, primeşte rezistenţă la apă IP68.

iPhone XS Max are display de 6.5" 2688 x 1242. Ambele modele au ecrane cu dynamic range mai bun cu 60% faţă de iPhone X.

iPhone 9, iPhone Xs, iPhone Xs Plus, iPhone Xs Max. iPhone XS şi iPhone XS Max vin cu display-uri la 120 Hz, primele smartphone-uri OLED care oferă aceastp capabilitate.

iPhone XS foloseşte algoritmi mai rapizi decât cei de pe iPhone X.

iPhone XR, iPhone XS şi iPhone XS Max integrează hardware de ultimă generaţie şi ecrane de mari dimensiuni.

Noul iPhone XS Max, cu ecran de 6,5 inch, este cel mai mare model de iPhone de până acum. Acesta are ecran OLED, la fel ca şi modelul iPhone XS (cu ecran de 5,8 inch).

iPhone 9, iPhone Xs, iPhone Xs Plus, iPhone Xs Max. Apple a anunţat şi noul iPhone XR, modelul de „buget”, cu o singură cameră pe partea din spate, ramă din aluminiu şi ecran LCD.

iPhone XR vine în variante de 64, 128, 256 GB şi porneşte de la un preţ de 759 de dolari. Debutul acestui model pe piaţă va avea loc pe 26 octombrie, precomenzile începând pe 19 octombrie.

iPhone 9, iPhone Xs, iPhone Xs Plus, iPhone Xs Max. iPhone XS va veni în variante de 64, 256 şi 512 GB, cu preţuri începând de la 999 dolari. iPhone XS Max va fi disponibil în variante de 64, 256 şi 512 GB, cu preţuri care încep de la 1.099 dolari

Noile smartphone-uri iPhone XS şi XS Max intră la precomandă pe 14 septembrie şi se livrează pe 21 septembrie. În România, aceste modele ajung pe 28 septembrie.

×

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close