Antena 3 CNN High Tech Megaupload.com ar putea fi redeschis în ianuarie 2013. Fondatorul său promite că: "oamenii vor MEGA!"

Megaupload.com ar putea fi redeschis în ianuarie 2013. Fondatorul său promite că: "oamenii vor MEGA!"

Megaupload.com ar putea fi redeschis în ianuarie 2013. Fondatorul său promite că: "oamenii vor MEGA!"
Sursa foto: Foto: megaupload.com
01 Noi 2012   •   16:48

Fondatorul Megaupload.com, acuzat în Statele Unite de încălcarea drepturilor de autor, a anunţat joi intenţia de a redeschide site-ul pe 20 ianuarie 2013, la un an după arestarea în Noua Zeelandă, informează AFP.
   
Kim Schmitz, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat în somptuoasa proprietate din Auckland (nordul Noii Zeelande) la solicitarea FBI. A fost eliberat pe cauţiune după o lună, dar se confruntă în continuare cu riscul de a fi extrădat în SUA.
   
În august, germanul sugerase că pregăteşte revenirea Megaupload, într-o versiune "indestructibilă".
   
Joi, Schmitz a confirmat pe Twitter crearea unei noi platforme - "Mega".
   
"Un lucru este sigur: oamenii vor MEGA!", a spus el.
   
Site-ul va găzdui fişiere criptate care vor putea fi accesate doar de utilizatori, iar Mega nu va avea copii şi nicio vreo responsabilitate legală.
   
Justiţia americană a decis închiderea site-ului de file-sharing Megaupload.com, acuzând fondatorii acestuia că au obţinut fraudulos 175 de milioane de dolari americani (135 de milioane de euro) din vânzarea unor copii piratate ale filmelor şi programelor televizate.
   
Înfiinţat în 2005, Megaupload.com a oferit abonaţilor săi posibilitatea de a încărca, stoca şi descărca fişiere de orice dimensiune.

×
Subiecte în articol: Twitter
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close