Antena 3 CNN High Tech Microsoft renunţă la suportul mainstream pentru Office 2003. Windows XP iese la pensie

Microsoft renunţă la suportul mainstream pentru Office 2003. Windows XP iese la pensie

Microsoft renunţă la suportul mainstream pentru Office 2003. Windows XP iese la pensie
Sursa foto: microsoft office,windows xp
05 Apr 2009   •   18:20

Microsoft a anunţat că începând din 14 aprilie nu va mai oferi suport mainstream pentru programul Office 2003, informează gadgetell.com. Asta înseamnă că utilizatorii programului nu vor mai primi hotfix-uri gratuite. Totuşi, cei care folosesc Office 2003 vor primi în continuare patch-uri de securitate.

14 aprilie este data care va marca şi ?ieşirea la pensie? a Windows XP. Sistemul de operare are o vechime de şapte ani şi este cea mai populară şi de succes versiune Windows de până acum. XP s-a bucurat de o renaştere în ultimii ani mulţumită vânzărilor masive de netbook-uri, majoritatea acestora venind cu acest sistem de opeare preinstalat. Această nebunie a netbook-urilor a contribuit foarte mult la longevitatea sistemului XP.

Cei care posedă un netbook sau un PC cu acest sistem de operare nu trebuie să se teamă. Retragerea XP-ului nu va avea efecte majore asupra lor. Utilizatorii Windows XP vor primi în continuare patch-uri de securitate, atunci când este nevoie, iar celelalte probleme care nu sunt legate de securitate, au fost rezolvate prin Service Pack-ul 3.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: microsoft
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close