Antena 3 CNN High Tech Microsoft vrea să lanseze primul său telefon mobil

Microsoft vrea să lanseze primul său telefon mobil

Microsoft vrea să lanseze primul său telefon mobil
Sursa foto: Microsoft
20 Ian 2010   •   16:00

Microsoft va lansa primul său telefon mobil în încercarea de a promova sistemul de operare Windows Mobile. Informaţia a fost făcută publică de un analist al băncii de investiţii Jefferies & Co., citat de Bloomberg.

Telefonul, care va dispune de o cameră video HD, ar putea să fie prezentat, în februarie, la conferinţa anuală Mobile World Congress din Barcelona. În cadrul aceluiaşi eveniment, Windows va lansa noua versiune a Windows Mobile.

În cazul în care telefonul nu va fi lansat în februarie, el va fi prezentat în martie, la conferinţa CTIA Wireless din Las Vegas, a adăugat analistul.

Telefonul lansat de Windows va dispune de conectivitate directă la reţele sociale populare, precum Facebook, Twitter sau Xbox Live şi va fi compatibil cu magazinul media online Zune al Microsoft.

În urmă cu două săptămâni, Google a lansat oficial primul său telefon mobil, Nexus One. Device-ul cu touchscreen produs de HTC a fost prezentat de Google ca un "super telefon", şi un nou pas în evoluţia soft-ului său "Android"

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: microsoft telefon mobil
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close