Antena 3 CNN High Tech Modu, cel mai uşor telefon din lume, disponibil şi în România

Modu, cel mai uşor telefon din lume, disponibil şi în România

Modu, cel mai uşor telefon din lume, disponibil şi în România
12 Feb 2010   •   17:18

Cel mai uşor telefon din lume, modu, va putea fi achiziţionat şi de români prin intermediul Vodafone din data de 12 Februarie 2010, iniţial în Bucureşti. Handsetul va fi disponibil la preţuri începand de la 59 Euro (TVA inclus), pentru abonamentul Vodafone Complet 1500, încheiat pe 2 ani.

Telefonul modu aduce pe piaţa telecom un concept diferit, fiind un terminal care are, în versiunea standard, în afara funcţionalităţilor unui telefon mobil, şi pe cele ale unui music player, ajutat de memoria internă standard de 2GB. Telefonul poate deveni un video player cu ajutorul unei rame foto, vândute separat (94 de euro).

Mai mult, în funcţie de ?jacket-urile? pe care le îmbracă, modu poate fi utilizat şi ca aparat foto, pedometru, dispozitiv de măsurat caloriile consumate, vitezometru şi Mp3 player. Prin intermediul ramei foto, utilizatorii pot viziona fotografii sau clipuri în format DivX.

Rama foto este disponibilă în două culori: roşu şi grafit, are un display de 8 inch şi taste de control. Photo frame-ul poate rula fotografiile preinstalate, pe care le poate citi de pe un stick USB sau chiar direct din telefon, având şi funcţia de încărcare continuă a terminalului. Cu ajutorul portului USB inclus, se pot încărca fişiere MP3, jpg şi video, inclusiv în formatul DivX. Photo Frame-ul dispune de telecomanda şi de o memorie internă proprie de 512 MB.




În magazinele Vodafone Romania, telefonul modu? va fi oferit, iniţial, cu următoarele ?jachete?:

-Modu Xpress Jacket este un accesoriu care adauga o tastatura completa alfanumerica telefonului. Jacheta este oferită gratuit, promoţional, primilor 1000 de clienti
-Modu Night Jacket transformă telefonul într-un dispozitiv potrivit pentru ieşirile în oras, dotat cu o camera de 3,2 Mp şi flash încorporat. Jacket-ul dispune şi de o serie de led-uri, care îl fac vizibil în momentele în care soneria nu poate fi auzită
-Modu Mini Jacket oferă trei variante de culoare, adaugă tastatura alfanumerică.
-Modu Sport Jacket vine echipat cu o banda elastică pentru ataşarea de braţ. Dispune de funcţii care măsoară caloriile arse, distanţa parcursă şi viteza medie, precum şi un ?numărător de paşi? (pedometer).



Preţul fără conectare al noului model modu este 129 Euro (TVA inclus).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: telefon mobil
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close