Antena 3 High Tech Mongolia poate fi vizitată şi online. Google Street View a parcurs ţara călare pentru a realiza imagini inedite

Mongolia poate fi vizitată şi online. Google Street View a parcurs ţara călare pentru a realiza imagini inedite

de S.T.    |    24 Iul 2015   •   09:48
Mongolia poate fi vizitată şi online. Google Street View a parcurs ţara călare pentru a realiza imagini inedite

Serviciul Google Street View a fost lansat joi şi în Mongolia. AFP scrie gigantul american şi-a fixat camerele de filmat pe o sanie trasă de un cal şi a mers până în zone îndepărtate precum malul lacului Khosvgol, al doilea ca mărime din Mongolia.

Pe terenul accidentat al deşertului Gobi, un angajat local al Google a purtat camera pe umerii săi, a declarat firma din California la lansarea serviciului, la Ulan Bator.

Google Street View a adunat imagini din Mongolia de pe o distanţă de aproape 5.500 km, mai scrie AFP.

"Google speră că sosirea Street View în Mongolia va face ţara cunoscută ca o nouă destinaţie pentru turiştii din întreaga lume şi va spijini creşterea economică a ţării", a spus reprezentantul Google, Susan Point, citată de AFP.Cu cele trei milioane de locuitori, Mongolia este ţara cu cea mai mică densitate a populaţiei din întreaga lume.

 

×
Subiecte în articol: Google Street View
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close