Antena 3 CNN High Tech Postările de pe Twitter vor apărea în timp real pe Google

Postările de pe Twitter vor apărea în timp real pe Google

Postările de pe Twitter vor apărea în timp real pe Google
Sursa foto: Google Twitter
08 Dec 2009   •   17:05

Google a anunţat că ştirile care apar pe site-uri precum Twitter vor putea fi găsite cu ajutorul motorului de căutare al companiei. Ştirile vor apărea în timp real, fără ca utilizatorul să fie nevoit să actualizeze pagina de căutare.

Anunţul reprezentanţilor Google a venit la scurt timp după încheierea unui acord între Microsoft, deţinătorul motorului de căutare Bing, şi reţelele de socializare Twitter şi Facebook.

?Motorul de căutare Google va afişa cele mai noi postari de pe site-urile de socializare şi bloguri?, a declarat un reprezentant Google, potrivit The Telegraph.

Potrivit unui anunţ făcut la începutul lunii decembrie, motorul de căutare Google va schimba modul în care sunt efectuate căutările. Acestea vor fi personalizate, prioritare fiind paginile accesate în trecut de utilizatori.

Pentru a pune în practică această iniţiativă, Google va realiza, pe parcursul a 180 de zile, o arhivă cu privire la activitatea utilizatorilor - cuvintele cheie folosite la căutări şi rezultatele pe care le accesează.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Twitter Google
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close