Antena 3 CNN High Tech Site-ul pe care nu trebuie să-l accesați niciodată. Vă închide telefonul și vă blochează sistemul

Site-ul pe care nu trebuie să-l accesați niciodată. Vă închide telefonul și vă blochează sistemul

Site-ul pe care nu trebuie să-l accesați niciodată. Vă închide telefonul și vă blochează sistemul
Sursa foto: Foto pixabay.com
26 Ian 2016   •   12:43

O nouă adresă web creată ca o demonstrație tehnologică ilustrează într-un mod foate eficient cât de vulnerabil este telefonul vostru, scrie playtech.ro.

Site-ul web crashsafari.com vizează doar posesorii de iPhone sau iPad ce folosesc Safari pentru a intra online, dar se pare că link-ul este la fel de periculos și pentru utilizatorii de Google Chrome.

Practic, crashsafari.com funcționează prin scrierea în permanență de noi caractere în bara de adresă la fiecare câteva secunde. În acest mod, nu durează foarte mult până când memoria aparatului vostru este epuizată, iar browserul de internet se închide.

Cele patru linii de cod care stau la baza acestui proiect sunt la fel de eficiente pe iOS și Android, în Safari sau Chrome, iar închiderea browser-ului este doar una dintre cele mai optimiste urmări. Este la fel de posibil ca telefonul vostru să se închidă și să pornească din nou. În funcție de cantitatea de memorie RAM și de tipul de procesor din sistem, până și un PC sau Mac poate avea de suferit din accesarea accesarea respectivului site.

×
Subiecte în articol: telefon mobil site
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close