Antena 3 CNN High Tech Telefonul ultrasecurizat, realizat doar pentru cei mai puternici oameni din lume. Vezi ce preț astronomic are

Telefonul ultrasecurizat, realizat doar pentru cei mai puternici oameni din lume. Vezi ce preț astronomic are

Telefonul ultrasecurizat, realizat doar pentru cei mai puternici oameni din lume. Vezi ce preț astronomic are
Sursa foto: Foto: pixabay.com
01 Iun 2016   •   17:14

Dacă aveți senzația că telefoanele voastre sunt scumpe, s-ar putea să vă redefiniți noțiunea în curând.

Solarin este un smartphone cu sistem Android, cu public țintă format din oameni de afaceri de succes, celebrități, VIP și oameni foarte bogați.

Dar dacă nu vă încadrați la aceste categorii, nu e nicio problemă – vă trebuie doar 17.000 de dolari și telefonul este al vostru, conform CNN.

Producătorii telefonului promit criptare de cel mai înalt nivel, de tip militar, pentru a proteja comunicarea de orice fel făcută de pe terminal.

De altfel, producătorii nu s-au jenat să își numească produsul “cel mai bun smartphone din lume”. Și la asemenea preț, ar trebui să fie ceva adevăr în această afirmație.

Ca specificații, producătorii vorbesc de o cameră de 23,8 megapixeli, un display IPS LED, un sistem sonor (nu doar un difuzor) capabil să elimine distorsiunile și un design realizat de Karim Rashid, care a mai colaborat, în timp, cu nume ca Giorgio Armani, Alessi și Veuve Cliquot.

×
Subiecte în articol: telefon Israel companie pret
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close