Antena 3 CNN High Tech Twitter ajunge în spaţiu: "Salut Twitterverse! Acum postăm LIVE de pe Staţia Spaţială Internaţională"

Twitter ajunge în spaţiu: "Salut Twitterverse! Acum postăm LIVE de pe Staţia Spaţială Internaţională"

Twitter ajunge în spaţiu: "Salut Twitterverse! Acum postăm LIVE de pe Staţia Spaţială Internaţională"
25 Ian 2010   •   17:03

Reţeaua de microblogging Twitter poate fi accesată de aproape oriunde în prezent, mulţumită telefoanelor mobile inteligente. Mai nou însă, a ajuns şi în spaţiu, relatează Electricpig.co.uk. Până acum astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională nu aveau acces direct la Internet, ei bazându-se, în acest sens, pe NASA, care se află pe Pământ. Însă un upgrade al soft-ului le permite, de acum, celor de pe Staţia Spaţială să se conecteze direct la net, iar primul lucru pe care l-au făcut cei din actuala expediţie a fost să posteze un mesaj pe Twitter.

?Salut Twitterverse! Acum postăm tweet-uri LIVE de pe Staţia Spaţială Internaţională, prima transmisiune în direct din spaţiu?, a scris inginerul de zbor al Expediţiei 22, T.J Creamer, de pe contul @NASA_Astronauts.

Cei care doresc să adreseze întrebări NASA despre viaţa celor aflaţi în imponderabilitate, pot trimite un mesaj de pe Twitter către următoarele conturi @NASA_Astronauts, @Astro_Soichi şi @Astro_TJ.

Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close