Antena 3 CNN High Tech Vezi cum ar putea arăta noul iPhone care va fi lansat astăzi. Steve Jobs va veni la eveniment?

Vezi cum ar putea arăta noul iPhone care va fi lansat astăzi. Steve Jobs va veni la eveniment?

Vezi cum ar putea arăta noul iPhone care va fi lansat astăzi. Steve Jobs va veni la eveniment?
04 Oct 2011   •   08:32

Apple va face, astăzi un anunţ referitor la terminalele sale iPhone. Bineînţeles, speculaţiile se ţin lanţ de săptămâna trecută când a fost făcută publică invitaţia companiei americane. Astfel, iniţial se zvonea că vor fi anunţate două handset-uri: iPhone 5 şi o reîncarnare a lui iPhone 4 - adică un model mai rapid şi mai bun decât actualul terminal, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul iPhone 3GS. De asemenea, se presupune că acest iPhone 4 „cu facelift” interior va fi primul destinat celor cu bugete mai reduse.

Pe de altă parte, cei de la Tuaw.com, Gizmodo.com şi 9to5Mac.com au intrat în posesia unor imagini care ar confirma aceste zvonuri.

Astfel, prima fotografie cu specificaţiile unui iPhone 5 ar fi apărut pe website-ul companiei regionale americane de telefonie Cincinatti Bell. Iar Tuaw.com a făcut-o publică infirmând astfel presupunerile că la evenimentul Apple de marţi va fi vorba doar de lansarea unui 4S.



Cea de-a doua imagine care circulă pe site-urile de specialitate este cea de la Gizmodo.com. Aceasta ar prezenta un iPhone 4 mai ieftin sau un posibil 4S.



Iar ce-a de-a treia fotografie, a celor de la 9to5Mac.com înfăţişează o etichetă al unui iPhone 4S, alb de 16GB.



Dar toate speculaţiile se vor termina astăzi, când Apple va susţine mult aşteptatul eveniment de prezentare al noilor sale gadget-uri. Acesta va avea loc la ora 10:00 Pacific Time (20:00 – ora României) sediul Apple, Town Hall auditorium din Cupertino, California.


×
Subiecte în articol: Apple iphone 5
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close