Antena 3 CNN High Tech Webit StartUp Challenge îşi desemnează câştigătorii

Webit StartUp Challenge îşi desemnează câştigătorii

Webit StartUp Challenge îşi desemnează câştigătorii
28 Aug 2012   •   15:57
503 companii din 52 de țări au aplicat și au luat parte la prestigiosul Webit StartUp Challenge 2012. Datorită numărului mare de participanți au existat două etape. În prima etapă, juriul a selectat 18 finaliști și 31 de semi-finaliști. În timpul celui de-al doilea tur cei 31 de semifinaliști au fost provocați să demonstreze capacitățile lor de marketing și de motivare a unei audiențe, în scopul de a vota pentru ei. Primele trei proiecte cu cele mai multe voturi au câștigat statutul de finaliști.

"Scopul principal al Webit StartUp Challenge consta în promovarea spiritul antreprenorial în rândul piețelor în curs de dezvoltare din EMEA și eliberarea "spiritului din sticla ". Vrem să ajutam tinerii din piețele emergente să-și dobândească curajul de a-și urmeze și atingă visele prin networking cu liderii lumii digitale și tehnologice, cu potențiali parteneri, investitori și mentori. Antreprenorii ar trebui să înțeleagă că, dacă nu au reușit încă, înseamnă că nu au încercat destul de mult și nu ar trebui să le fie frică de eșec. Sunt fericit că am motivat astfel un număr mare de companii din EMEA și restul lumii în a lua parte la Challenge StartUp Webit 2012. Acestea și-au depășit  teama de eșec. Am dat tuturor participanților un început egal și o oportunitate excelentă de a-și prezinta proiectele în fața a sute de mii de vizitatori pe site-ul nostru și la congresul Webit. Acest lucru ne dă încrederea că suntem pe drumul cel bun și eu personal mă simt foarte fericit și îi mulțumesc echipei mele și juriului pentru că au făcut o treabă bună",a declarat Plamen Russev la conferinţa de presă în care au fost anunţaţi finaliştii competiţiei.

Cei 21 de finaliști ale Challenge-ului StartUp Webit sunt: Frommees (Olanda), G&Life (Italia),Tellyo (Finlanda), Mediatoolkit (Croatia), D-Sight (Belgia), Autosprite (Rusia), InfoDif (Turcia), Newsgrape (Austria), Appscend (Romania), Subscrea (Polonia), GNERGY (Bulgaria), Tickera (Serbia), Imagga (Bulgaria),mySugr (Austria), Work In Field (Slovacia), Waymate (Germania), CircleMe (UK), BellaDati (Republica Ceha), Boomeranked (Franta), NevaHold (Gana), Dekoreko (Turcia).

Fiecare finalist primește un stand de expunere la expoziția Webit Congres și posibilitatea de a ține un pitch în fața a peste 200  de investori în cadrul Conferinței “Leaders of the Future”, parte din agenda conferinței Webit. De asemenea, vor primi și două bilete, categoria Gold  pentru întregul Congres, care va fi a avut loc în data de 10-11 octombrie 2012, în Lütfi Kirdars Expo Center, Istanbul, Turcia.

Webit Congres este singurul eveniment global destinat zonei digitale, tehnologice, de telecomunicatii si ecosistemului antreprenorial, cu accent pe piețele în curs de dezvoltare din regiunea EMEA. Peste  6000 de vizitatori din peste 60 de țări sunt așteptați pentru Congresul Webit din 2012. Peste 150 de speakeri de clasă mondială vor lua parte la conferință. În 2012 vor paticipa peste 300 de jurnaliștii acreditați și bloggeri din întreaga lume, de asemenea, vor fi peste 60 de companii expozante la Webit Congres.

La Webit, în acest an se vor ține opt conferințe și evenimente simultan, incluzând un stream Telco, o conferință despre Digital Marketing șu Innovation, Leaders of the Future Conference for starup companies and entrepreneurs, eCommerce Conference, App World Workshops for app developers, SEO and Digital Creative Master Classes, Webit Awards Ceremony for Digital and Technological Excellence (by Webit Ambassadors) și Webit Congress Party.

Anul trecut evenimentul a avut loc în Sofia, Bulgaria și a atras peste 5300 participanți din 45 de țări. Congresul Webit este organizat de Fundația eAcademy și Webit Ambassadors cu sprijinul industriei prin IAB Europe, EACA, EGTA, OPA și organizației arabe TIC și cu sprijinul a multor asociații și ONG și a peste 180 parteneri media, printre care și Intact Media Group.

Congresul Webit de la Istanbul este așteptat cu nerabdare de către întreg ecosistemul digital EMEA, în perioada 10-11 octombrie 2012. V-ați
înregistrat? Oferta early bird expira pe data de 30 august.

×
Subiecte în articol: castigatori concurs
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close