Antena 3 CNN Horoscop 16 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii fac gesturi extravagante, Capricornii află niște indiscreții

16 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii fac gesturi extravagante, Capricornii află niște indiscreții

O zi în care ne spunem opinia, o zi a adevărului. Și avem forța de a convinge. O zi frumoasă pentru toată lumea dacă dreptatea și adevărul, așa cum le vedem noi, sunt totuși cele care ne mobilizează.

16 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii fac gesturi extravagante, Capricornii află niște indiscreții
de Mia Lungu    |    16 Noi 2020   •   09:05

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

16 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii pot avea o victorie morală dar și o victorie a actelor, în care obțin o autorizație sau o adeverință.

16 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri banii trec prin registre sau prin tot felul de acte și au nevoie de sfatul unui specialist sau o persoană care să știe să descurce niște ițe financiare.

16 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii reușesc să convingă pe cineva să le facă pe plac. Mai ales dacă este vorba de o cheltuiala sau de un gest mai extravagant. Și reușesc, până la urmă, să aibă de partea lor o persoană dragă.

16 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci muncă astăzi, cu reușită, aproape impresionantă sau își impresionează șefii pentru că reușesc să dezlege un nod juridic.

16 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei vorbim de imaginație și creativitate astăzi. Nu respectă regulile, poate nici programul de lucru dar cumva se descurcă și folosesc foarte bine o informație pe care o primesc.

16 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, discuții în casă privind o investiție sau un aranjament. Și sunt foarte mobilizate să convingă pe cineva să participe sau să le dea ceva, pentru că ele să se poată descurcă mai departe. Și reușesc.

16 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele pot face multe drumuri astăzi sau vorbesc cu persoane aflate la distanță. Au niște conexiuni foarte bune care funcționează și, de asemenea, pot primi o propunere foarte interesantă.

16 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni vorbim de bani care sunt mult gândiți, negociați și bani care pot fi obținuți dacă sunt atât de isteți încât să își vadă avantajele sau atuurile, în cazul unui contract sau a unei colaborări, să și le speculeze mai bine.

16 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Sagetătorii vor să iasă în evidență sau în tot cazul sunt centrați pe nevoie lor astăzi. Contează foarte mult să se simtă ei bine. Și este posibil ca, mai ales în prima parte a zilei, să își rezolve lucrurile cu un program liber ales.

16 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, prima parte a zilei poate aduce un interes pentru ce fac ceilalți și poate chiar află niște indiscreții. Pe de altă parte, o atenționare cu privire la sănătate, pentru că există și o soluție acolo. Deci, să facă investigații.

16 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, foarte populari pot fi astăzi sau sunt într-un context social. Cunosc multă lume, primesc și aprecieri, sunt discuții care îi interesează și pot lua de la fiecare ceva bun. Este o zi a inspirației și luării modelelor.

16 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești ziua poate aduce un succes moral sau spiritual. Atitudinea lor umană și cu grijă pentru cei din jur, cu grijă pentru detalii, este apreciată astăzi. Sau cel puțin vin cu niște observații la care ceilalți nu s-au gândit și în felul acesta se pot evidenția.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close