Antena 3 CNN Horoscop 17 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele fac săpături, Peştii să fie atenţi la drum

17 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele fac săpături, Peştii să fie atenţi la drum

17 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Există tendinţa de manipulare astăzi, pentru a nu pierde atenţia, iubirea sau bunurile.

17 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele fac săpături, Peştii să fie atenţi la drum
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    17 Oct 2020   •   09:10

17 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Discuţiile cu partenerul de viaţă se pot învârti în jurul banilor, pentru că Berbecii nu doresc să piardă nişte avantaje pe care le au în acest moment.

17 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Taurii influenţează opinia cuiva, se folosesc de foarte multe argumente, chiar de farmec personal.

17 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii să fie atenţie la vorbele care se vehiculează, pentru că s-ar putea să fiţi un pic bârfiţi. Dar acest lucru nu trebuie să vă necăjească, aşa că mergeţi mai departe.

17 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Ziua poate aduce vorbe sentimentale sau au nevoie de ele şi nu le primesc. Poate de aceea, dacă nu le primesc, Racii şi le fac singuri cadou.

17 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Leii au discuţii în familie legate de nişte interese materiale sau financiare şi bine ar fi să ajungă la consens, pentru că le-ar prinde bine sprijinul întregii familii pentru rezolvarea unei situaţii.

17 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele au foarte multe lucruri de investigat, fac săpături, fac investigaţii, sunt foarte buni cercetători, mai ales pentru că în acest moment caută nişte răspunsuri adevărate, profunde şi valabile la problemele care îi frământă.

17 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Vorbim de bani, dar atenţie la cheltuieli. Balanţele pot avea şanse şi de distracţie, dar cu economie şi prin valorificarea tuturor resurselor şi chiar să-i lase pe alţii să cheltuiască mai mult.

17 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Ziua poate aduce în cazul Scorpionilor autoanaliază, sunt într-un moment al vieţii lor în care analizează bine lucrurile şi trebuie să vadă cu ce forţe şi capacitiţi pot duce lucrurile mai departe.

17 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Atenţie la bârfe! Săgetătorii riscă să facă nişte indiscreţii sau să spună mai multe lucruri decât e necesar, e voie sau e util în acest moment. Pe de altă parte, fug de responsabilităţile familiale.

17 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, prietenii sunt foarte bine inspectaţi astral, pentru că au nevoie de un sfat, de un umăr pe care să plângă, au nevoie de grijă, de atenţie, de îndrumare, de încurajare.

17 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii lucrează astăzi la proiectele lor şi mai ales dacă se pregătesc să ia o decizie, trebuie să analizeze foarte bine funcţia, rolul, atribuţiile, responsabilităţile pe care le au acum.

17 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, ziua poate aduce călătorii, mai ales pentru cei care obişnuiesc să facă asta, e bine să fie un pic mai atenţi la drum, iar alţii primesc veşti de la persoane care au călătorit şi se află departe. Aceste veşti îi pot surprinde.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close