Antena 3 CNN Horoscop 20 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii primesc laude, iar Scorpionii se lasă răsfăţaţi

20 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii primesc laude, iar Scorpionii se lasă răsfăţaţi

O zi deobsebită! Chef de ducă astăzi, de plimbare şi s-ar putea ca mulţi dintre noi să ieşim din oraş, să facem vizite foarte plăcute. Trebuie să ne aersim cumva mintea şi sufletul, călătordind sau vorbind cu persoane care ne dau o stare de bine.

20 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii primesc laude, iar Scorpionii se lasă răsfăţaţi
de Georgiana Adam    |    20 Feb 2021   •   09:13

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrăşcanu, la Antena 3.

20 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Află multe lucruri, se documentează de la prieteni cu care se pot înâlni, sau au tot felul de activităţi intelectuale. 

20 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Ziua aduce bani, spor, sub o formă sau alta, măcar apreciere şi le creşte faima, dar unii s-ar putea chiar să rezolve lucruri concrete financiar.

20 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Ziua este aducătoare de mulţumire şi bucurie. Fie primesc veşti de departe, fie fac călătorii, fac vizite, fac excursii, au nevoie să schimbe un pic peisajul. 

20 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Calm şi linişte sufletească. E nevoie să îşi ordonze puţin ideile şi mintea să se odihnească, de aceea, doar locurile discrete le prind foarte bine acum, sau răsfăţul partenerului. 

20 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Vorbim de o zi petrecută între prieteni, foarte frumoasă. Pot face noi cunoştinţe. Repară relaţiile cu alte persoane cu care s-au stricat. Primesc multe laude şi aprecieri.

20 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Ziua aduce responsabilităţi pe care le onorează cu foarte mult succes, fac tot felul de servicii. Şi la muncă se gândesc în continuare şi au idei absolut grozave. Rezolvă multe treburi azi.

20 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Călătorii, voiaje, vizite, întâlniri foarte plăcute, dar şi schimb de idei care le stimulează şi care le pot da soluţii, sau pur şi simplu este o hrană spirituală şi intelectuală.

20 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Se lasă răsfăţaţi de parteneri, dar şi ei ştiu să întoarcă gesturile. Foarte multă armonie şi bună înţelegere în cămin, dar şi rezolvarea unor treburi gospodăreşti.

20 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Vorbim de relaţii parteneriale astăzi, mai ales cu persoanele mai tinere, sau ei fac pe tinerii, unii dintre ei. În tot cazul, au vorbele la ei, dau foarte multe sfaturi care sunt bine primite, deci primesc laude.

20 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Treburi diverse astăzi. Se ajută cu tot felul de persoane, în special mai tinere. Pot face pe profesorii, dau sfaturi care sunt foarte bine primite. Înţelegerea cu copiii este foarte bună, mai ales pe nişte activităţi practice concrete.

20 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Îşi fac nişte plăceri astăzi, poate cheltuie un pic cam mult. Şi timp, energie, dar şi bani ,dar e o cauză bună, pentru că se simt bine şi reuşesc cumva să se echilibreze.

20 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Atmosfera în casă este foarte frumoasă astăzi. Poate nu e cazul neapărat să se consume primind musafiri, dar făcându-şi o atmosferă deosebită astăzi, muzica se pare că e un mediu foarte bun pentru ei. Bună înţelegere în casă şi pentru ei!

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close