Antena 3 CNN Horoscop 26 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii trebuie să fie atenţi la acte, Peştii să reziste tentaţiilor

26 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii trebuie să fie atenţi la acte, Peştii să reziste tentaţiilor

26 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Nu reacţionăm bine nici astăzi la constrângeri, la limitări, dar viaţa mai vine şi cu astfel de situaţii. E o zi care ne ajută să gândim bine în ce ne investim energia şi mai ales lângă cine. O zi care ne ajută să găsim soluţii la provocările vieţii.

26 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii trebuie să fie atenţi la acte, Peştii să reziste tentaţiilor
de Georgiana Adam    |    26 Noi 2020   •   09:20

26 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, încăpăţânare. Poate că au idei foarte bune, dar se luptă cu şefii, autorităţile sau cei care le stau în cale. Mai multe argumente şi mai mult tact.

26 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Tauri nu înţeleg ce se întâmplă în jurul lor şi e bine să nu ia nicio decizie ori să ţină partea cuiva, deocamdată.

26 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii pot fi surprinşi de un prieten care produce indiscreţii, spune prea multe sau le cere ceva - mai bine un sfat decât bani.

26 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Racii sunt autoritari azi, pun piciorul în prag şi - în numele funcţiei au rolului pe care îl au - iau decizii care ar putea să supere unele persoane.

26 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii cântăresc pe toate părţile nişte decizii sau posibilităţi pe care le au şi sunt interesaţi să aleagă acele variante care le asigură un viitor mai cert, mai stabil.

26 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua poate aduce o pierdere. Îşi dau seama că poate au investit într-o persoană, au dăruit timp sau bani şi lucrurile nu prea merită. O reorganizare e bine venită!

26 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele au parte de dispute cu cineva apropiat. Reproşurile sunt legate de faptul că nu face lucrurile la timp, nu se ţine de cuvânt, că promite şi nu pune în practică. Pe seară atmosfera se îmbunează un pic.

26 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, muncă multă şi contracronometru pentru că au de terminat lucruri foarte importante. Atenţie, la actele pe care le aveţi de semnat!

26 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, este una din acele zile legate de excese, care se plătesc. Viciile trebuie îndepărtate. În relaţiile sentimentale e bine să nu promită prea mult, dacă ştiu că nu pot face. 

26 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Calcule legate de cămin şi casă, dar şi de locul lor în viaţa lor. Stau şi analizează dacă sunt mulţumiţi de felul în care au evoluat până acum în viaţă şi de locul lor în familie, mai ales.

26 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, o zi destul de agitată cu multe întâlniri şi discuţii care le consumă energia. Este posibil la final de zi să spună că au făcut lucruri mari, au ajutat şi se îndreaptă pe calea care trebuie. 

26 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, banii sunt vizaţi astăzi şi pot fi tentaşi de diverse anunţuri şi oferte. Este bine să reziste impulsului de a cheltui pentru că spre seară le vine o idee grozavă cum să facă rost de bani.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close