Antena 3 CNN Horoscop 27 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii sunt în centrul atenției, Peştii au spor şi întâlniri frumoase

27 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii sunt în centrul atenției, Peştii au spor şi întâlniri frumoase

Multă muncă astăzi, spirit gospodăresc dar o zi senină și cu roade bogate. O zi minunată dacă nu o petrecem singuri pentru că avem nevoie de ajutorul celorlalți, dar la rândul nostru facem servicii care sunt răsplătite şi apreciate.

27 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii sunt în centrul atenției, Peştii au spor şi întâlniri frumoase
de Georgiana Adam    |    27 Feb 2021   •   10:07

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrăşcanu, la Antena 3.

27 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii dau dovadă de multă hărnicie și simț practic care îi ajută să economisească bani. Fac ceva cu mâinile lor și sunt foarte mulțumiți și apreciați.

27 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii sunt foarte creativi, poate au nevoie de o muncă ceva mai relaxată. Astăzi împletesc utilul cu plăcutul și pot transforma un hobby într-o activitate foarte utilă.

27 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Ziua de azi le poate aduce surprize în familie, în casă invitați, musafiri. Se discută multe lucruri și sunt cu urechile ciulite la veștile pe care le aud.

27 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Racii au vizite, drumuri sau pregătesc niște drumuri. Sunt deschiși către societate către prieteni şi prietenii se înghesuie se îi invite în locuri minunate.

27 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Ziua le aduce spor financiar sau material. Leii rezolvă tot felul de lucruri astăzi și se implică personal. Vor ei cu mâinile lor să facă treabă.

27 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele au sensibilitate și intuiție. Posibil ca ziua de astăzi să fie petrecută în stilul lor, după sufletului lor. E bine că se gândesc la suflet. Vești bune de departe și planuri de viitor.

27 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanțele sunt mai discrete astăzi unele punând accentul pe sănătate. Unele se îngrijesc sau își oferă momente de relaxare. Există o persoană căreia îi fac pe plac.

27 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Vorbim de prieteni, socializare, ieșiri. Pot fi și discuții la telefon în urma cărora pregătesc alte evenimente la care au primit invitații.

27 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii sunt în centrul atenției astăzi, pot lucra mai ales pentru a ajuta pe cineva care îi apreciază foarte mult pentru asta.

27 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn


Pot face o călătorie sau pot primi musafiri și vorbesc despre călătoriile acelei persoane. Sunt conectați la mari depărtări mai ales acolo unde este o persoană legată de sufletul lor.

27 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsători știu să colaboreze sau sunt nevoiți să colaboreze pentru a rezolva lucrurile. Pun accentul și subliniază talentele practice ale unei persoane din anturaj de care au nevoie și cu care se consultă.

27 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Ziua aduce spor social, întâlniri frumoase, aprecieri din partea altora și o bună conlucrare cu o persoană care știe să îi sfătuiască și să îi sprijine.

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close