Antena 3 CNN Horoscop 27 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii ar fi bine să reziste unor cheltuieli, iar Peştii fac o impresie foarte bună

27 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii ar fi bine să reziste unor cheltuieli, iar Peştii fac o impresie foarte bună

27 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Tot felul de nemulţumiri şi plângeri astăzi, unele mai cu fundament, altele pur şi simplu sunt capricii. O zi minunată dacă lucrăm şi renunăm să ne mai plângem. Până la finalul zilei, lucrurile ies foarte bine.

27 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii ar fi bine să reziste unor cheltuieli, iar Peştii fac o impresie foarte bună
de Georgiana Adam    |    27 Mar 2021   •   09:13

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

27 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Atenţie la relaţiile profesionale. Cineva nu îşi face treaba şi e cazul ca voi să interveniţi şi să rezolvaţi lucrurile. Chiar dacă nu vă place, munca de azi aduce bani.

27 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Cheltuieli neprevăzute poate de dragul cuiva. E bine să rezistaţi acestei tentaţii. În schimb, ideile profesionale şi soluţiile ingenioase mai economice sunt binevenite.

27 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Indispoziţii de tot felul. Poate e bine ca activităţile mai dificile să fie amânate. Se pare că cineva sare cineva în ajutor pentru a salva situaţia.

27 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Ziua aduce foarte multe informaţii. Un prieten de mare folos, cu un sfat sau un sprijin la diverse probleme care apar şi de care Racii nu au chef, sau nu le pot rezolva. 

27 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Zi aducătoare de bani, sau cu preocupare pentru bani. Fac nişte schimbări la locul de muncă sau în activitatea lor şi sunt foarte inspiraţi de aceste schimbări.  Pot salva bani sau pot aduce bani prin asta. Fără împrumuturi la prieteni sau acceptând invitaţii costisitoare.

27 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Sunt foarte intuitive şi e bine să se ghideze după instinct în afacerile lor, mai ales când e vorba de alte persoane cu care se întâlnesc. Anticipează ce gândesc, ce simt şi ce vor şi asta le ajută să negocieze mult mai bine.

27 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pot fi într-o dispoziţie fără chef de muncă sau fără să se implice în situaţii, discuţii sau activităţi prea obositoare. E bine să se menajeze astăzi. Cineva din anturaj încurcă lucrurile şi asta poate să le supere destul de mult. 

27 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Foarte bună zi sub aspect social. Prieteni sau colectivitate pentru care lucrează şi îşi vând produsele sau munca.  Sunt foarte interesaţi cum sunt primite  gesturile şi activităţile lor de către cei mulţi pentru care se dedică.

27 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Autoritate astăzi. Munca pe care ştiu foarte bine să o facă este foarte bine primită şi câştigă bani de pe urma ei, deci fără să inventeze ceva sau să se chinuie să înveţe ceva nou. Ceea ce ştiu deja le aduce spor.

27 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Rezolvarea unor acte profesionate care vin de sus şi asta le netezeşte drumul pentru o altă etapă pe care o au de urmat acum. Superbă zi profesional şi după-amiaza foarte bună.

27 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Un consult cu o persoană care ştie bine şi are răspunsuri la problemele cu care ei se confruntă şi sunt foarte mulţumiţi că se descurcă lucrurile.

27 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Fac o impresie foarte bună datorită dedicării lor şi chiar spirit de sacrificiu pe care îl au la lucru. Îşi pot face astăzi cunoscute serviciile sau munca, pentru că oamenii cumva sunt atenţi astăzi la ei.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close