Antena 3 CNN Horoscop 5-11 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii își schimbă locuința, iar Berbecii își pot face prieteni

5-11 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii își schimbă locuința, iar Berbecii își pot face prieteni

5 aprilie - 11 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. O săptămână în care ne facem prieteni sau suntem receptivi la sfaturile pe care apropiații ni le oferă. Lucrurile se rezolvă datorită receptivității, găsirii oportunităților și a stării de flux.

5-11 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii își schimbă locuința, iar Berbecii își pot face prieteni
de Georgiana Adam    |    04 Apr 2021   •   09:37

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrăşcanu, la Antena 3.

5 aprilie - 11 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, începutul de săptămână, luni, marți și miercuri sunt zile foarte sociale. Își pot face noi cunoștințe, prieteni care îi prezintă altor prieteni. În felul acesta, aflat tot felul de informații. E bine să fie receptivi, să ceară opinia și chiar să își povestească unele dificultăți pentru că primesc multă atenție.

Joi și vineri, atenție la lucrurile care nu au fost rezolvate la timp. În weekend, autoanaliză.

5 aprilie - 11 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Taur, săptămâna aduce, luni, marți și miercuri, diverse acte importante pe care le semnează sau poziții pe care le iau, ordine pe care le dau, decizii pe care le iau. Toate vizează banii sau sporul, sau chiar avantajele pe care le urmăresc, materiale și financiare. Se poate spune că începutul de săptămână e în forță și aducător de reușite, de succes. Chiar și relația cu șefii este foarte bună la început de săptămână.

Joi și vineri, atenție la niște prieteni mai puțin prieteni sau invitații care nu vă onorează. Mai mult pierdeți timpul și poate chiar și banii. În weekend, fie relaxare, fie timp pentru meditație și suflet.

5 aprilie - 11 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, gândul merge departe la început de săptămână, la persoane pe care nu le-au văzut de mult timp sau la călătorii pe care le pot proiecta. Își fac vise frumoase, iar vorbele pe care le aud sunt foarte bune și încurajatoare.

Unii Gemeni pot rezolva, în prima parte a săptămânii, diverse problem juridice. Mai ales aceia care au nevoie de o idee isteață pentru a se descurca într-o situație legală și pentru a-și rezolva lucrurile.

Joi și vineri sunt delicați, mai ales dacă sunt puși într-o situație incomodă, în numele funcției sau a rolului pe care îl au în acest moment acolo unde lucrează. Amână niște decizii și bine fac, în weekend au timp să se consulte cu persoane avizate.

5 aprilie - 11 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Rac, începutul de săptămână subliniază preocuparea pentru bani. Au șansa unui câștig, nu neapărat muncit, dar care vine ca urmare a felului inspirat în care au colaborat cu diverse persoane ce îi răsplătesc acum, a unei munci pe care au depus-o cândva și care acum rodește. Pot obține bani sau câștiguri sub altă formă.

Partenerul de viață poate avea o realizare, un succes și merită susținut. Atenție la niște drumuri care pot fi dificile. În weekend, tot felul de decizii și discuții importante pe care le au.

5 aprilie - 11 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, săptămâna începe bine. Luni, marți și miercuri sunt foarte simpatizați, populari, le place să iasă în evidență sau sunt în context în care reușesc să se pună în valoare și pot atrage atenția unor persoane importante. Pledează și încearcă să convingă pe cineva în legătură cu un proiect sau cu o acțiune și vor primi susținere.

Pentru joi și vinei, ei dau de fundul sacului. E posibil ca banii să fie mai puțini sau să descopere că s-au cheltuit sau s-a epuizat pușculița. În weekend, călătorii și planuri de viitor.

5 aprilie - 11 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioară, muncă la început de săptămână, dar este fructoasă așa cum se întâmplă în ultimele luni. La locul de muncă sunt cele mai mari și cele mai interesante surprize. Trebuie să facă față la toate schimbările care apar din mers și poate că sunt angajații cei mai sprinteni în a se adapta. Au rezultate foarte bune, se felicită pentru ele luni, marți și miercuri, dar și șefii se pare că au cuvinte de laudă.

Joi și vineri sunt delicate, fie se resimt de pe urma unei munci depuse, fie au sentimentul că sunt exploatați, că trebuie să țină mereu locul celorlalți și poate că se plâng un pic mai mult sau sunt foarte pisălogi cu cei din jur.

În weekend, pot primi atenție și susținere și răsfăț din partea persoanelor pe care le iubesc. E bine să se ocupe de ele și de sănătatea lor.

5 aprilie - 11 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, un început de săptămână frumos, sub semnul jovialității și al elanului, al entuziasmului. E clar că fac ceea ce le place, mai ales luni, marți și miercuri. Poate că se preocupă mult de ele. Unele își pot face planuri de vacanță, își iau bilet, vorbesc cu diverse persoane și fac aranjamente.

Atenție la sănătate joi și vineri, la sarcini care le depășesc puterile sau nu îi prind într-un moment bun, le displace ce au de făcut și nu au cu cine să se ajute. Deci sănătatea și munca sunt corelate joi și vineri și e bine să aibă mai multă grijă de ele.

În weekend au nevoie de sprijin și de un umăr.

5 aprilie - 11 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpion, multe calcule legate de propriul interes, luni, marți și miercuri. Unii se gândesc mai mult la casă, locuință, fie că o schimbă sau o renovează sau discută cu familia în legătură cu folosirea bunurilor, dar sunt preocupați de interesul lor personal și de orice sprijin pe care îl pot primi pentru a-și atinge interesele.

Joi și vineri sunt zile delicate poate pentru că le scade încrederea în ei, nu mai au o viziune optimistă asupra lucrurilor, este posibil să aibă un moment în special vineri, un moment mai delicat și poate nu foarte tonic.

În weekend muncesc cu avânt și cu elan.

5 aprilie - 11 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, începutul de săptămână este foarte vivant, multe întâlniri, au chef de vorbă, sunt sprinteni la minte, fac conexiuni foarte bune și pot avea întâlniri cu persoane foarte istețe, de la care știu să extragă ce este bun sau chiar se întâlnesc cu specialiști, cer sfaturi, se documentează, citesc articole se duc la manuale. Află foarte multe răspunsuri și găsesc și soluții istețe.

Pentru vineri, este o zi mai delicată, este posibil să nu fie în formă sau diverse supărări și chiar deranjamente de confort, să îi indispună.

5 aprilie - 11 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorn, banii sunt o preocupare, dar pozitivă. Luni, marți și miercuri pot câștiga bani sau pot discuta într-un mod avantajos pentru ei. Li se respectă cerințele, drepturile financiare, este acceptat onorariul pe care îl cer. Calitățile profesionale sunt foarte bine puse în practică, muncesc cu spor și au rezultate.

Pentru joi și vineri, trebuie să fie un pic mai atenți, cei care se deplasează, în special, oboseala acumulată și de aici neatenție. În discuțiile cu cei din jur ar putea avea sentimentul că una zic ei, alta se înțelege sau că nu au cu cine să discute și nu găsesc persoanele de care au nevoie.

În weekend, în familie și se lasă răsfățați de apropiați.

5 aprilie - 11 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, luni, marți și miercuri sunt foarte preocupați de propria persoană. Poate că își fac o autoanaliză mai serioasă dacă sunt inspirați să facă anumite lucruri, dacă e locul lor într-un anumit context sau dacă în relațiile pe care le au lucrurile decurg bine. Sunt foarte concentrați pe ei.

Atenție la bani, cheltuieli neprevăzute și de această dată s-ar putea înregistra și o pierdere.

În weekend sunt pe drum și le prinde foarte bine.

5 aprilie - 11 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, primele trei zile ale săptămânii ai zice că lucrează în surdină. Poate că unii chiar nu trec pe la muncă și se îngrijesc, își încarcă bateriile, alții însă sunt foarte discreți, nu spun nimic din ceea ce fac și poate vor chiar să facă o surpriză celor din jur.

Lucrează foarte mult la detalii, unii sunt preocupați chiar de aspectele juridice. Nu prea sunt în apele lor joi și vineri, poate obosiți sau un pic nesiguri și au o criză de neîncredere în propriile forțe. În weekend sunt în formă și stau bine și la capitolul bani. Pușculița lor zornăie.

O săptămână care ne cere să fim atenți și la ce se întâmplă cu cei din jur, chiar dacă avem lucruri personale de rezolvat, pentru că întotdeauna ne poate inspira cineva.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close