Antena 3 CNN Horoscop 5 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii trebuie să fie atenți la promisiuni, Gemenii află un răspuns important

5 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii trebuie să fie atenți la promisiuni, Gemenii află un răspuns important

Această zi ne ajută să apreciem faptele noastre cu mai multă exactitate, fără să ne entuziasmăm că lucrurile ies bine, să fim realiști. O zi specială pentru toată lumea: lecțiile din trecut vin acum în prezent și suntem mai isteți, mai înțelepți decât atunci, cândva, când lucrurile nu au ieșit.

5 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii trebuie să fie atenți la promisiuni, Gemenii află un răspuns important
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    05 Mar 2021   •   08:28

Camelia Pătrăşcanu a prezentat azi, la Antena 3, previunile pentru fiecare zodie în parte.

5 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Atenție la cuvintele pe care le folosiți și promisiunile pe care sunteți tentat să le faceți pentru a fi pe placul cuiva. Se plătesc!

5 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri - banii sunt vizați astăzi și este posibil să descoperiți că planurile pe care vi le-ați făcut, mai ales dacă v-ați bazat pe alții, s-ar putea să nu iasă exact așa. Găsiți neapărat remedii! 

5 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii pot afla un răspuns în zona relațiilor personale sau au o iluminare și poate își dau seama că sunt în consecințele în buclă ale unor decizii sau atitudini. 

5 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua poate aduce o revelație, se schimbă ordinea priorităților și își dau seama că merg într-o direcție care nu îi duce acolo unde își doresc și trebuie să facă schimbări.

5 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii pot descoperi că își trădează inima sau conștiința. Fac lucruril bine, dar nu neapărat în sensul în care îi face și pe ei împliniți sau mulțumiți. 

5 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, vorbi de relații cu familia astăzi. Poate o întâmplare din trecut își aruncă ecourile acum și se confruntă cu niște consecințe ale unor lucruri neînțelese, neclarificate..

5 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Ziua poate să le schimbe niște principii sau reguli după care funcționează. Și asta deoarece consecințele poate sunt mai nuanțate decât au crezut, așa că și adevărul sau dreptatea au mai multe fațete.

5 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii trebuie să își schimbe modul în care abordează câștigarea banilor. Își dau seamă că fac un lucru pe care l-au mai făcut și în trecut, dar nu i-a dus neapărat la abundență sau la o soluție, așa că trebuie să schimbe tactica.

5 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, atitudinea trebue schimbată - fie prea mult orgoliu, fie prea multă încredere sau înfumurare care nu dă bine nici în fața celorlalți, dar nu-i mobilizează cu adevărat nici pe ei. 

5 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni vorbim de detașare azi, o soluție pe care nu au învățat-o la timp - acceptare, detașare, înțelegere și toleranță. Și asta mai ales în relație cu cei apropiați - pot fi vecini sau colegi.

5 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Un viitor care trebuie abordat altfel. Este posibil să mai fi trecut prin acest punct - și-au sabotat propriul succes pentru că s-au demobilizat, n-au mai crezut sau poate pentru că nu s-au asociat cu cine trebuie. Învățați din greșeli!

5 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, autoritate. Au nevoie să învețe dintr-o lecție a trecutului în care au refuzat o funcție sau nu au știut cum să abordeze mai disciplinat o responsabilitate și acum nu trebuie să repete greșeala pentru că pot câștiga mult mai mult chiar decât în trecut.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close