Antena 3 CNN Horoscop 5 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Peștii au o idee de milioane, Taurii au prejudecăți

5 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Peștii au o idee de milioane, Taurii au prejudecăți

5 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Suntem mai conservatori astăzi și ținem mai mult la ideile și la banii noștri. O zi care ne cere să fim centrați, să ne vedem de treaba noastră și să nu intrăm în conflicte și să nu facem indiscreții.

5 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Peștii au o idee de milioane, Taurii au prejudecăți
de Georgiana Adam    |    05 Noi 2020   •   08:51

5 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Nu acceptă să fie scoși din ale lor și se pot supăra dacă obiectele sunt mutate sau cineva se bagă în lumea lor. Atenție la impolitețe!

5 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Taurii se pot surprinde că au prejudecăți, mai ales dacă trebuie să explice ceva unei persoane din anturajul profesional care nu își face treaba. Atenție la dialog.

6 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii așteaptă o veste importantă, Săgetătorii pun bani deoparte

5 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, e bine să nu cheltuiască astăzi sau să fie foarte atenți pe ce își dau banii. S-ar putea să descopere că obiectul adorat nu a meritat suma oferită.

5 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci se anunță o zi plină de emoții și când le plouă, când e zi cu Soare pe strada lor. E bine să nu intre în conflict cu nimeni pentru că atmosfera aceasta a zilei de azi va trece.

5 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

O atenționare cu privire la sănătate. Mai multă grijă pentru corpul lor. Pe de altă parte, atenție la indiscreții. Povestiți ceva cuiva și poate află altcineva.

5 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, o zi care anunță griji, frământări pentru un prieten, un apropiat. Puteți ajuta, dar nu neapărat financiar.

5 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, ziua poate aduce autoritate și încăpățânare, mai ales când e vorba de reguli și de dreptatea pe care Balanțele o aplică așa cum cred ele.

5 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni este una din cele zile, mai ales în prima parte a zilei, în care pot fi un pic nemulțumiți de opiniile, de ideile cuiva din anturaj. Seara însă este mai frumoasă și poate li se dă dreptate.

5 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua aduce griji materiale, tot felul de frământări. Important este însă să nu cheltuiască bani imprudent și să se bazeze pe banii lor, nu pe ai altuia.

5 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorn, o zi sub aspectul legăturilor de familie. Sunt posibile discuții sau întâlniri cu persoane importante acum în viața lor cu care se pot consulta mai ales spre seară. Primesc sfaturi bune.

5 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii muncesc de zor, poate fără chef în prima parte a zilei, dar se mobilizează după prânz și pot avea rezultate foarte bune.

5 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii sunt și ei plini de imaginație și intuiție. Cheful le revine mai mult după-amiază, când pot avea niște idei grozave pentru proiecte care se derulează, însă, pe termen lung.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close