Antena 3 CNN Horoscop 9 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii își schimbă planurile, Vărsătorii reușesc să vadă imaginea de ansamblu

9 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii își schimbă planurile, Vărsătorii reușesc să vadă imaginea de ansamblu

9 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Ziua ne cere maturitate și tărie sufletească. Să facem doar acele lucruri care ne reprezintă, ne onorează și de care suntem convinși. O zi specială, dar care vrea să ne ducă la o împlinire a unor năzuințe.

9 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii își schimbă planurile, Vărsătorii reușesc să vadă imaginea de ansamblu
de Georgiana Adam    |    09 Feb 2021   •   08:30

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

9 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii au o relație cu atoritățile astăzi sau cu o persoană foarte importantă pentru ei. Și pun lucrurile la punct sau își spun opinia fără drept de apel.

9 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri e o zi în care trag o concluzie și după ea se ghidează și-și fac planuri de viitor, în funcție de felul în care au pus cap la cap tot felul de informațîi. Au gânduri și visuri foarte îndrăznețe.

9 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii testează pe cineva. Poate chiar merg la cacealma. Ori se plâng, să vadă dacă sunt ajutăți. Ori, prezintă lucrurile într-o tentă mai negativă să vadă dacă cineva sare pentru a salva situația. Teste.

9 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci vorbim de întâlniri foarte importante, foarte subliniate de astre. Miza este destul de mare și ce vor să obțină este dedicare, implicare, de la persoana pe care o au în fața lor.

9 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Leii muncesc și astăzi pe rupte dar, ca să obțină rezultate, este important, mai ales în prima parte a zilei, să-și depășească niște limite. Să facă, poate, lucruri mai îndrăznețe decât au făcut până acum.

9 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare vorbim de reușită azi. Dar riscând un pic. Nu neapărat promițând mai mult decât pot face, ci văzându-se pe ele capabile să își depășească limitele.

9 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, ziua poate aduce foarte bună concentrare pentru a finaliza o etapă care cere efort dar și foarte multă intuiție și imaginație.

9 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, este posibil să-și schimbe planurile sau să găsească o soluție, un subterfugiu, care îi ajută să-și ducă la îndeplinire un gând, un plan.

9 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători este una dintre acele zile în care pot să scoată bani și din piatră seacă. Învârtind ideile dar și știind cum să gestioneze actele sau cadrul administrativ-legal în care funcționează. Cumva găsesc o soluție să ajungă mai ușor la bani.

9 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni e vorba de mobilizare. Este una din acele zile în care spun "niciodată n-am crezut că eu voi face" un anumit lucru. Și, iată, îl reușesc, în prima parte a zilei.

9 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, o atenționare privind sănătatea, în special după prânz. Altfel, ziua poate aduce o viziune de ansamblu foarte bună. Tot tabloul reușesc să-l vadă și de aici să înțeleagă și care este poziția și rolul lor.

9 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, ziua aduce și ea o clarificare în raport cu o persoană, un apropiat sau un colaborator. Toate cărțile se pun pe masă dar forțează și ei un pic mâna la un moment dat.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close