Antena 3 CNN Horoscop Adevăruri ascunse. Carmen Iohannis - o femeie puternică, Klaus Iohannis - un bărbat ascultător

Adevăruri ascunse. Carmen Iohannis - o femeie puternică, Klaus Iohannis - un bărbat ascultător

Adevăruri ascunse. Carmen Iohannis - o femeie puternică, Klaus Iohannis - un bărbat ascultător
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    26 Dec 2016   •   18:46

Prima doamnă Carmen Iohannis este o femeie puternică, iar Klaus Iohannis este un bărbat ascultător, dar nu sub tocul femeii, ci care ascultă de femeie, este de părere - cel puțin asta crede parapsihologul Lidia Fecioru.

”Cu siguranță sunt discuții acasă, cu siguranță se sfătuiesc amândoi, poate doamna - ca profesor -  îi dă sfaturi cum să acționeze. Ea este o femeie puternică, iar el un bărbat ascultător”, a spus parapsihologul Lidia Fecioru, luni, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

În ce privește cuplul prezidențial, Carmen Iohannis ”sclipește” lângă soțul ei, ”că e adorată de el, iar ea îl îmbărbătează, îl susține. Ea este punctul forte al lui Iohannis, e echilibrul”, a completat Lidia Fecioru.

Făcând o comparație între actuala primă doamna și fosta, parapsihologul spune că mai puternică este Maria Băsescu decât Carmen Iohannis.

”Dacă stau bine să mă gândesc, mai puternică a fost Maria Băsescu. El a fost un dictator (Traian Băsescu - n.r.), iar ea a fost puternică și a ținut familia. A stat demnă lângă el”, a spus parapsihologul Lidia Fecioru.

Numerologul Mihai Voropchievici vorbește de un cuplu nonconformist.

”Ea este un spirit liber, el e invers, iar contrarele se atrag. (...) Pare că ea este cea care mișcă lucrurile”, crede Mihai Voropchievici.

×
Parteneri
Alertă meteo de ultimă oră! Cod roşu de ploi şi vijelii. Lista localităţilor afectate
x close