Antena 3 CNN Adevăruri ascunse De ce intrăm în relații care ne fac rău, cu Lidia Fecioru: "Avem tendința să nu recunoaștem că ne regăsim într-o relație toxică"

De ce intrăm în relații care ne fac rău, cu Lidia Fecioru: "Avem tendința să nu recunoaștem că ne regăsim într-o relație toxică"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre relațiile toxice și cum putem să ne dăm seama când ceva e în neregulă cu legăturile pe care le avem cu oamenii din jur. 

De ce intrăm în relații care ne fac rău, cu Lidia Fecioru: "Avem tendința să nu recunoaștem că ne regăsim într-o relație toxică"
de Georgiana Adam    |    10 Feb 2018   •   19:00

"Ne place să ne ascundem în spatele unor clișee. Nu sunt decât niște temeri ale noastre, ale oamenilor. Putem avea o relație toxică cu copiii, cu un partener. Partea frumoasă la relație e numai la unul.

La celălalt e o relație toxică. Dacă există ceva în acei doi oameni, comunicarea e foarte importantă și relația nu mai e toxică", a explicat Lidia Fecioru. 

"Experiența e cea mai importantă. Așa cum în orice meserie, practica te face să fii mai bun, așa și în viața, experiența te face mai bun. Avem tendința să nu recunoaștem că ne regăsim într-o relație toxică.

Dacă vor ajunge la un punct comun, nu vor mai exista aceste lucruri", a mai spus Lidia Fecioru. 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close