Antena 3 CNN Horoscop Adevăruri ascunse. Lidia Fecioru și pilda zilei: "Dacă nu există țel, scop, nu există nici dorință. Viața se creează"

Adevăruri ascunse. Lidia Fecioru și pilda zilei: "Dacă nu există țel, scop, nu există nici dorință. Viața se creează"

Adevăruri ascunse. Lidia Fecioru și pilda zilei: "Dacă nu există țel, scop, nu există nici dorință. Viața se creează"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
10 Feb 2018   •   19:23

Lidia Fecioru a explicat, la Adevăruri ascunse, că cel mai important este ca oamenii să se întrebe care este menirea lor și să-și găsească scopul în viață. Astfel, toate acțiunile lor vor avea un scop precis, să se folosească de diverse metode pentru a-și atinge țelul. 

"Dacă nu există țel, scop, nu există nici dorință. Și nici putință. Oamenii trebuie să-și facă un scop. Viața se creează, totul se creează. Dacă stăm să ne putem doar întrebări, o să rămânem ca proștii și nu o să înțelegem de ce am venit. Creează-ți țeluri. Sunt lucruri pe care oamenii trebuie să și le asume. Dacă nu creează, nu vor face nimic", a spus Lidia Fecioru. 

Mihai Voropchievici, în schimb, a explicat care sunt acele frici ale oamenilor care îi îndepărtează de scopul pe care-l au. 

"În primul rând asta este.. va râde lumea de mine. În loc să te interesezi de tine, ești condiționat de ce crede vecinul.. Ce treabă are vecinul? Am rămas cu niște mentalități învechite.. Încă se merge pe principiul asta.. aceasta e prima frică", a spus Mihai Voropchievici. 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close