Antena 3 CNN Horoscop Adevăruri Ascunse. Mihai Voropchievici, despre cum ne marchează viața ora la care ne-am născut

Adevăruri Ascunse. Mihai Voropchievici, despre cum ne marchează viața ora la care ne-am născut

Adevăruri Ascunse. Mihai Voropchievici, despre cum ne marchează viața ora la care ne-am născut
22 Sep 2018   •   19:26

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la ”Adevăruri ascunse” despre modul în care ne marchează viața ora la care ne-am născut. O analiză diferită de cea a ascendentului zodiacal.

E un soi de corespondent și cu ascendentul. Se mai ia și varianta căror planete aparțin acelor ore.

De la ora 20.00 la ora 22.00, Soarele. Ai încredere, ești corect, generos, loial. Ai impact asupra celorlalți. Căutând să strălucească, intră în atenția bârfitorilor.

De la ora 22.00 la ora 24.00, Luna. Oameni sensibili, empatici, creativi, protectori cu cei din jur. Îi șochează enorm suferința umană, cad ușor în depresie. Sunt mămoși.

De la ora 0.00 la ora 02.00, Mercur. Vorbesc zi și noapte. Independenți, veseli, detașabili dar neatașabili. Stau atât cât au interesul. Sunt schimbători și explodează destul de repede. Pe cât de repede se aprind, pe atât de repede se sting.

De la ora 02.00 la ora 04.00, Venus. Frumusețile, romanticii. Vor stabilitate financiară, nu cred în noroc, își doresc ca acel noroc să fie cum și-l fac ei, să nu le lipsească nimic. Sunt foarte pragmatici

De la ora 04.00 la ora 06.00, Marte. Vrea să ia prim-planul, exploziv, plin de temeritate. Competitiv, pasional, vrea mai multă acțiune. Sunt năzdrăvanii ăia mititei.

De la 06.00 la 08.00, Neptun. Atrași de spiritualitate, sunt cei veșnic obosiți. Sunt plini de spiritualitate, mistere, intuiție multă. Apar în viața lor multe deziluzii. Sunt preciși și au un simț aparte greu de descifrat.

De la 08.00 la 10.00, Uranus. Spirit liber, neîngrădit, optimiști. Sar întotdeauna în ajutorul nepăstuiților. Sunt ”proști” de buni. Toate relele se sparg în capul lor.

De la 10.00 la 12.00, Saturn. Un amestec al naibii, cad undeva între diurn și nocturn, dulce-amar. Nu știi în ce moment al zilei îl prinzi în dispoziția cea bună.

De la 12.00 la 14.00, Jupiter. Renasc după necazuri, au o forță lăuntrică deosebită.

De la 14.00 la 16.00, Pluto. Domină din punct de vedere erotico-sexual. Armăsarul satului. Putere de influență, impact de moment asupra celor din jur.

De la 16.00 la 18.00, Venus. Dragostea e totul, sunt boemi, pasionali. Caută armonia, urăsc conflictele, fantastic de buni mediatori. Fac lucrurile să meargă.

De la 18.00 la 20.00, Mercur. Vorbăreți, intuitivi, nu stau locului, curioși, animatori. 

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Primele imagini cu Regele Charles la picnicul de la Valea Zălanului
x close