Antena 3 CNN Horoscop Adevăruri Ascunse: Mihai Voropchievici, despre motivele pentru care părăsesc zodiile

Adevăruri Ascunse: Mihai Voropchievici, despre motivele pentru care părăsesc zodiile

Adevăruri Ascunse: Mihai Voropchievici, despre motivele pentru care părăsesc zodiile
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Iul 2017   •   18:58

Fiecare zodie are propriile sale motive pentru care nu mai poate continua într-o relație. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea Adevăruri ascunse care sunt acestea în funcție de fiecare nativ.  

Berbec: Dacă îi obligi să ia decizi care nu le vrea, va pleca. Dacă nu-l lași să fie el însuși, iar va pleca. Dacă viața sexuală nu este mulțumitoare este prăpăd. Dacă ești prea pesimist, la fel va dispărea.

Taur: Sub imperiul lui Venus, va căuta să fie foarte plăcut, vrea să fii la fel, să nu fii neglijent cu aspectul tău exterior. Dacă ești inhibat, nu e bine. El este un afectiv.

Gemeni: Dacă îl plictisești, ești posesiv, ridici tonul, l-ai pierdut.

Racul: Dacă are diferențe de păreri între el și partener, el se inhibă, nu se simte iubit. Dacă devii agresiv, nu te iartă.

Leu: Este vedeta zodiacului, prin excelență trebuie să radieze. Partenerul trebuie să-l aduleze, să-l și laude. Dacă nu este sociabil și îi critici prietenii, nu va sta alături de tine.

Fecioara: Dacă vrea să-și păstreze partenerul să nu încerce să-l cicălească, să nu-i taie libertatea. Fecioara vrea să construiască, este mai zgârcită la bani, iar dacă are un risipitor, Fecioara preferă să fie singură.

Mai multe în video de mai jos:

×
Subiecte în articol: Horoscop Adevăruri ascunse
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close