Antena 3 CNN Horoscop Amantele perfecte ale horoscopului! Iată care sunt nativele care au toți bărbații la picioare

Amantele perfecte ale horoscopului! Iată care sunt nativele care au toți bărbații la picioare

Amantele perfecte ale horoscopului! Iată care sunt nativele care au toți bărbații la picioare
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Sep 2017   •   12:03

Știu să își pună în valoare atuurile, care nu sunt deloc puține. Sunt seducătoare desăvârșite, iar în dormitor știu să speculeze orice moment, orice reacție a partenerului, să îl ducă în al nouălea cer. Sunt magnetice și experte în atingeri erotice. Vorbim despre femeile-amante perfecte, scrie ele.ro.

Iată semnele zodiacale ale femeilor fatale:

Plăcerile pe care știe să le ofere femeia din zodia Balanță nu au termen de comparație. Pe lângă faptul că este extrem de frumoasă, de feminină, reușind să întoarcă privirile tuturor bărbaților, este și senzuală, emanând un magnetism debordant. Într-o relație, își dorește ca partenerul său să fie fericit mai presus de orice altceva. În intimitate, dă dovadă deopotrivă de pasiune, dar și de răbdare și de toleranță. O partidă de amor cu această femeie nu va fi niciodată una banală.

Femeia-Leu este sigură pe ea, nu are niciun fel de complexe, fapt ce o diferențiază major de restul femeilor. În dormitor este, cum altfel, o leoaică. Bărbații sunt copleșiți de forța ei, de șarmul ei, de pasiunea cu care face amor. E capabilă să își ducă partenerul pe culmile plăcerii, pentru că știe cum să îi intuiască dorințele sexuale si cum să îi exploateze punctele sensibile. Îl incurajează, îl măgulește și îi oferă tot ce și-ar putea dori.

Una dintre artistele în materie de seducție este femeia Scorpion. Mersul său, privirea sa, atitudinea sa sunt un flirt continuu care îi trimite toți bărbații la picioare. Și face din ei ce vrea, pentru că știe că poate. În intimitate, îmbină energia, gesturile, experimentele sexuale cu tandrețea și afecțiunea. Este pasională, deschisă la nou, are un libido bine dezvoltat. Este seducătoare și comunicativă, iar în materie de amor este expertă.

×
Subiecte în articol: semne zodiacale zodiac Horoscop
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close