Antena 3 Horoscop Astea sunt cele mai norocoase 4 zodii care îşi vor găsi fericirea în această vară

Astea sunt cele mai norocoase 4 zodii care îşi vor găsi fericirea în această vară

29 Mai 2018   •   15:58
Astea sunt cele mai norocoase 4 zodii care îşi vor găsi fericirea în această vară

Fie că este vorba de planul sentimental, profesional sau de familie, astrologii vorbesc despre 4 zodii norocoase care îşi vor găsi fericirea în această vară.

Balanţă 

Destinul tău este deja scris. Vei întâlni sufletul pereche în această vară, iar pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie doar sa stati cât mai puţin pe acasă. Dacă te duci doar la birou şi acasă, va fi greu să întâlneşti persoana potrivită. Fie că ieşi cu prietenii sau mergi la diferite work-shop-uri, încearcă să ieşi cât mai mult din casă. Omul potrivit îţi va ieşi în cale mai repede decât te aştepţi, scrie yourtango.com. 

Berbec 

Cât de des participaţi la evenimentele corporaţiei din care faceţi parte sau la tot felul de prezentări? Da, poate fi extrem de plictisitor, dar acela este locul în care veţi întâlni persoana iubită. În aceasta perioadă aveţi mare succes în carieră, iar dragostea este puternic legată de acest aspect. Tot la birou veţi întâlni şi sufletul pereche. 

Rac 

Creativitatea vostră cunoaşte cote maxime. În această vară aveţi şanse reale de a deveni cu adevărat faimos. Aveţi grijă cu timiditatea voastră care poate reprezenta un dezavantaj. Pe plan sentimental staţi bine. Cel mai probabil sunteţi implicaţi într-o relaţie serioasă. Dacă nu, persoana potrivită apare la orizont când vă aşteptaţi mai puţin.

Continuarea AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close