Antena 3 CNN Horoscop Astrograma României făcută de Mariana Cojocaru. Când se termină pandemia, tensiuni sociale, scumpiri explozive și mari schimbări

Astrograma României făcută de Mariana Cojocaru. Când se termină pandemia, tensiuni sociale, scumpiri explozive și mari schimbări

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat în exclusivitate la Antena 3, astrograma României care anunță tensiuni sociale, scumpiri explozive, dar și mari schimbări.

Astrograma României făcută de Mariana Cojocaru. Când se termină pandemia, tensiuni sociale, scumpiri explozive și mari schimbări
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    30 Ian 2022   •   18:15

"Până spre primăvară sunt unele aspecte care mă îngrijorează. 

Lucrurile încă nu s-au temperat. Anumite decizii cred că se vor lua undeva spre finele lui aprilie şi începutul lunii mai şi la nivel macro, pentru că noi, vrem nu vreme, cam depindem celor de afară, cum am observat. Şi, deciziile vor fi în perioadele cu eclipsele.

Mariana Cojocaru: "Lucurile se vor tempera spre finele lui februarie şi începutul lunii martie"

Dar asta nu înseamnă că scăpăm cu totul.

În perioada următoare poate să apară un medicament, pentru că vine zona de invenţie şi de inovaţie. Uranus este în Taur unde va fi axa karmică. Un medicament care poate să limiteze escaladarea virusului, deci totul trebuie controlat.

Mariana Cojocaru: "Oamenii nu mai au răbdare" 

Cu riscul de a muri, mulţi vor începe să spargă, să iasă în lume. Nu poţi să fii un soldat în casă, care doar merge la muncă şi se întoarce în casă, repede la găoace, ca şi şobolanul.

Intrăm în Anul Tigrului. Tigrul nu este un animal blând, el imediat scoate ghearele. România are echivalent Vărsător-Tigru. Oamenii nu vor suporta. Cât să strângi cureaua? Vor fi revolte şi nu vor fi simple. La noi, tolerenţa e mare, dar când izbucnim, izbucnim bine şi devenim vulcani. Ei trebuie să se gândească la situaţia din teren. Ne uităm la manifestările din străinătate, unde oamenii nu acceptă (...) Oamenii nu mai văd sensul vieţii lor, câtă vreme te trasformă în soldat fără uniformă. Şi atunci apar soldaţii în uniformă, pentru că cineva trebuie să tranşeze. Trebuie să se întâmple ceva"

Saturn poate să aducă nişte inventatori, cercetători, care să vină cu souluţii medicale foarte importante. Uranus va fi până spre vară în rezonanţa cu axa karmică, deci acolo se va întâmpla ceva care va estompa partea aceasta evolutivă pe pandemie, sper eu, neapărând alte probleme mai complicate şi mai complexe de atât. Lumea trebuie în continuare să fie atentă.

Mariana Cojocaru: "Din aprilie, Luna Neagră va intra în Rac"

Acum este pe casa a 12-a, pe astrograma României, casa afecţiunilor, care se pot croniciza şi a situaţiilor care pot scăpa de sub control, dar, din luna aprilie când va intra în Rac, va intra pe ascendentul României. Intrând pe acest ascendent, mai mult mă îngrijorează axa karmică din Taur şi Scorpion, care poate să atenţioneze asupra cheltuielilor care se fac, nu toate cu voinţa poporului român, la riscul de pierderi, de bunuri şi de bani. Bunuri acumulate în ani de oameni, bunuri foarte importante. Taur este zodie de pământ, Uranus este o planetă care poate să anunţe tot soiul de evenimente imprevizibil sau scăpate de sub control", a spus Mariana Cojocaru, duminică, în exclusivitate la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: Mariana Cojocaru astrograma pandemie
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close