Antena 3 CNN Horoscop Când îţi vei găsi marea iubire în funcţie de zodie

Când îţi vei găsi marea iubire în funcţie de zodie

Când îţi vei găsi marea iubire în funcţie de zodie
22 Feb 2018   •   10:26

Berbec

Nativele din Berbec sunt pline de energie, hotărâte şi pasionale, dar nu îşi pierd capul prea repede în dragoste. Este posibil să nu îţi recunoşti niciodată sortitul, dar nici nu mai contează, pentru că vei avea parte de doza ta îndestulătoare de fericire în compania mai multor bărbaţi.

Taur

Femeia Taur este calmă şi loială, plină de senzualitate şi etern îndrăgostită de... plăcerile vieţii. Ea nu visează neapărat la marea iubire, ci la un partener stabil, cu care să îşi întemeieze o viaţă de familie împlinită. Îl vei găsi destul de repede, după 25 de ani, tocmai pentru că ai aşteptări realiste şi o intuiţie de zile mari, care îţi indică imediat candidatul perfect la inima ta.

Gemeni

Pe cât de independentă şi liberă se vede nativa din Gemeni, pe atât de drăgăstoasă şi romantică este în iubire. Atunci când se îndrăgosteşte (şi o face des), fata născută sub acest semn zodiacal se dăruieşte cu totul şi nu suportă să stea departe de cel iubit. Tocmai de aceea, îţi vei întâlni prima mare iubire în jurul vârstei de 18 ani, dar va fi o dragoste dureroasă care te va face să suferi.

Rac

Sensibilă, romantică, familistă şi adorabilă, nativa din Rac se îndrăgosteşte repede şi cu pasiune. Din această cauză, îţi vei întâlni marea iubire mai târziu, după 35 de ani, când vei învăţa că dragostea mai trebuie şi exprimată, nu numai trăită.

Leu

Fire pătimaşă, solară, Leoaica are o relaţie excepţională cu maestrul Cupidon! Îşi va găsi marea iubire după 30 de ani

Fecioară

Este posibil să îşi găsească alesul chiar şi după 35 de ani, având în vedere că sunt mulţi bărbaţi care merită testaţi!
Fecioara şi marea iubire sunt două concepte greu de alăturat în aceeaşi propoziţie echilibrată.

Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: zodie Horoscop nativi iubire
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close