Antena 3 CNN Horoscop Care sunt cele mai toxice cupluri ale zodiacului

Care sunt cele mai toxice cupluri ale zodiacului

Care sunt cele mai toxice cupluri ale zodiacului
Sursa foto: Foto: pixabay.com
16 Mar 2018   •   15:55

Deși au impresia că se iubesc, există câteva cupluri de zodii care pur și simplu nu pot fi împreună. 

Rac și Leu - În timp ce nativul Rac este emoțional și dă totul în dragoste, nativul Leu are multe incertitudini pe care le pune pe tapet și i le reproșează celui de lângă el. 

Capricorn și Vărsător - Ambele semne zodiacale sunt atât de încăpățânate, încât nu are cum să iasă ceva bun din relația lor. 

Gemeni și Fecioară - În timp ce nativul Gemeni este visător și dornic de plăcerile lumești, nativa Fecioară este rațională și își dorește o viață lipsită de griji, în care lucrurile materiale să fie pe primul loc. 

Berbec și Balanță -  Aceste două semne zodiacale se pot iubi enorm, dar există atât de multe diferențe între ei care îi separă, încât o relație serioasă le-ar da și mai multe bătăi de cap. 

Scorpion și Pești - Relația dintre cele două semne zodiacale este soră cu imposibilul, asta pentru că sunt extrem de diferiți și nu au niciun punct în comun. 

Taur și Săgetător - Nativul Taur nu va putea ține niciodată pasul cu nativa Săgetător care este mereu în căutarea și explorarea lucrurilor noi din viața ei, potrivit clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii cuplu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close