x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Care sunt femeile zodiacului care îți aduc alinare în suflet

de 07 Dec 2017   •   12:15
Care sunt femeile zodiacului care îți aduc alinare în suflet 72
Foto: Pixabay.com

Există femei care sunt extrem de blânde și bune și care aduc alinare în suflet.  Iar unele dintre ele fac parte din anumite zodii.

Femeia Rac: Un alt înger este femeia din zodia Rac. Cine nu o are prin preajmă trebuie neapărat să caute una. Are o inima de aur și reprezintă tot ceea ce ți-ai putea dori vreodată de la o femeie. Este acea mamă grijulie, mereu atentă, acea gospodină perfectă pe care orice bărbat și-ar dori-o de soție. Cu alte cuvinte, este femeia ideală. E blândă, înțelegătoare și veselă întotdeauna!

Femeia Săgetător: Fire independentă și optimistă, nu își plânge niciodată de milă și zâmbește mereu. Femeia Săgetător este asemeni unui înger pe pământ… Ea vede mereu latura bună a oamenilor și îi susține ori de câte ori au nevoie. Dacă cineva îi cere ajutorul, nu va fi dezamăgit niciodată, deoarece ajutorul ei este necondiționat.

Femeia Pești: Calmă, liniștită și afectivă, femeia din zodia Pești nu va face niciodată un rău voit cuiva. Ea își dorește ca relația cu partenerul să fie una plină de energie și pasiune. Îl va ghida și îl va urma la orice pas, asigurându-se că îi este asemeni unui înger păzitor, scrie secretele.com.

sati