Antena 3 CNN Horoscop Ce fel de nuntă vei avea, în funcţie de zodie. Cu ce probleme te vei confrunta

Ce fel de nuntă vei avea, în funcţie de zodie. Cu ce probleme te vei confrunta

Ce fel de nuntă vei avea, în funcţie de zodie. Cu ce probleme te vei confrunta
Sursa foto: Foto: www.guesthouseevents.com
17 Sep 2015   •   11:30
Fiecare dintre nativii sau nativele zodiacului isi fac o groaza de procese de constiinta si o groaza de probleme cand vine vorba de propria nunta.

Acest lucru se intampla din cauza ca planificarea unei nunti este un lucru destul de dificil in ziua de azi, mai ales daca vrei sa ai o nunta ca-n povesti.

Sunt doarte multe detalii de luat in calcul, de la alegerea restaurantului, a trupei, a DJ-ului, a fotografului, amenajarea salii de petrecere, alegerea bisericii si pana la a decide care sunt persoanele pe care le vei invita efectiv la nunta ta.

Insa, astrologii sustin ca fiecare zodie se poate confrunta cu o serie de probleme neasteptate atunci cand vine vorba de propria nunta, desi de cele mai multe ori un astfel de eveniment iese perfect pentru fiecare.

Asadar, iata ce fel de nunta vei avea, in functie de zodie. Cu ce probleme te vei confrunta

BERBEC

Nativii din Berbec vor avea o nunta destul de agitata. Mai precis, vor fi gata cu toate pregatirile cu foarte putin timp inainte de marele eveniment. Vor intampina probleme in organizarea meniului, avand in vedere ca este posibil sa aiba invitati cu preferinte culinare aparte.

TAUR

Taurii vor avea o nunta destul de simpla, facuta cu destul de putin fast. Datorita faptului ca nu doresc sa faca mare tam-tam cu nunta lor, nativii acestei zodii nu vor intampina mari probleme organizatorice. Insa, vor avea probleme de comunicare cu socrii si cu parintii, in ceea ce priveste organizarea nuntii.

GEMENI

Gemenii vor avea efectiv o nunta ca in povesti! Totul merge struna in ceea ce priveste pregatirile, invitatii sunt de soi, se aleg si cu multi bani dupa nunta si evenimentul in sine face impresie foarte buna, fiind de referinta. Mai mult decat atat, nunta Gemenilor se desfasoara fara absolut nicio problema.

RAC

Racii vor avea o nunta destul de problematica. In ciuda faptului ca isi dau silinta ca toate pregatirile sa fie gata la timp, nunta nativilor acestei zodii va avea de suferit prin prisma invitatilor. Mai precis, majoritatea acestora vor fi destul de neseriosi, ceea ce ar putea face ca nunta Racilor sa nu se termine cu un dar substantial.

LEU

Leii vor avea parte de o nunta ca-n povesti. Insa, vor avea parte de o nunta asa cum isi doresc ei, o nunta speciala. Nu vor face foarte multe pregatiri si nunta in sine nu va fi una clasica. Vor intampina probleme minore in realizarea unui meniu pe placul tuturor.

FECIOARA

Nunta nativilor din fecioara va fi conditionata de preferintele partenerului sau partenerei. Nastivii acestei zodii, care nu sunt foarte interesati de astfel de evenimente, nu vor avea mari probleme de rezolvat in cazul nuntii lor, Singurele probleme care vor aparea, vor fi cele legate de starile de anxietate ale partenerilor.

Continuarea pe Lyla.ro




×
Subiecte în articol: Horoscop nunta zodie
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close