Antena 3 CNN Horoscop Cele mai bune metode de agățat pentru fiecare zodie. Ce să faci ca să-i dai gata

Cele mai bune metode de agățat pentru fiecare zodie. Ce să faci ca să-i dai gata

Cele mai bune metode de agățat pentru fiecare zodie. Ce să faci ca să-i dai gata
Sursa foto: Foto: Pixabay
05 Feb 2016   •   15:57

Fiecare zodie are punctele ei fierbinti, usor excitabile pe care merita sa mizezi atunci cand vrei sa dai pe spate pe cineva dupa care ti s-au aprins calcaiele.
 
BERBEC 
Berbecii, de regula plini de sine, mandri, au nevoie de replici care sa-i aduca cu picioarele pe pamant, care sa fie ca un dus rece care sa-i scoata din coconul lor in care se preamaresc pe sine. Daca pe langa replicile reci mai adaugi si cateva comentarii referitoare la un subiect care pasioneaza Berbecul, cum ar fi echipa favorita, filmul favorit, atunci succesul este garantat.
 
TAUR 
Taurii adora exteriorul, asadar cel mai bun mod de a atrage atentia unui nativ din aceasta zodie este sa-ti arati placerea de a sta in aer liber, in natura. Sunt usor de sensibilizat prin aceasta metoda. Fiind si buni cunoscatori ai faunei, a-ti manifesta interesul pentru natura punandu-le intrebari este o alta cale care prin care le poti suscita interesul.
 
GEMENI 
Gemenii adora sa fie in centrul atentiei, deci uneori este chiar dificil sa deschizi o discutie cu ei fara a fi si altii prin preajma. Insa, cum adora sa fie in centrul atentiei, le vei trezi interesul fie daca le servesti una rece, fie care spui ceva despre o placere a lui, o pasiune de care cei din preajma nu vorbesc. Oricum ar fi, comentariul trebuie sa fie si inteligent, si glumet pana la ironic pentru a avea efect afrodiziac.
 
RAC 
Cine vrea sa impresioneze un Rac, nu prea are cum sa dea gres daca vorbeste despre mancare. Racii adora sa-si delecteze papilele gustative cu delicatesuri exotice, dar si traditionale, o discutie despre mancare sau poate chiar despre prepararea anumitor mancaruri este o cale aproape sigura de a-l atrage pe Rac.
 
LEU 
Semnul zodiacal are puternice asociatii cu Soarele, Leii adorand sa se simta dezmierdati de razele calde ale astrului, dar si de vorbele celor din jur. Complimentele sincere, dar mai ales simple sunt cele care ajung la sufletul Leului, mai ales daca nu vizeaza neaparat un aspect evident. Spre exemplu, daca ea are poate unele dintre cele mai reusite picioare si, evident, stie acest lucru, complimentul poate viza mainile frumoase pe care le are.
 
FECIOARA 
Cel mai rapid mod de a intra in sufletul unei Fecioare este sa o faci utila. Asadar, nu ezita sa-i ceri ajutor.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: zodiac Horoscop
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close