Antena 3 CNN Horoscop Cele mai mincinoase zodii! Fereste-te de ele! Acesti nativi sunt "creati" psihologic pentru a spune doar minciuni

Cele mai mincinoase zodii! Fereste-te de ele! Acesti nativi sunt "creati" psihologic pentru a spune doar minciuni

Cele mai mincinoase zodii! Fereste-te de ele! Acesti nativi sunt "creati" psihologic pentru a spune doar minciuni
16 Apr 2018   •   13:08

Trasaturile zodiilor ne arata că anumiti nativi mint mai mult sau mai putin ca alții 

Gemeni

Nativul Gemeni gandeste una, dar face alta. Nu se poate decide in ce directie s-o ia si nici nu stie ce i se potriveste. in relatiile amoroase, minte cel mai mult, asta din cauza firii sale duale si pentru faptul ca ii place sa se joace cu mintea celuilalt. Pentru el, minciuna este un joc, un exercitiu de inteligenta, un mijloc – inocent, crede nativul – pentru a-si atinge scopul. Niciun gest nu il tradeaza, nici macar mimica, caci stie toate tehnicile de manipulare. Cand se plictiseste, renunta brusc la plasa pe care o tese in jurul victimei, dar isi gaseste imediat alta, pe care o poate minti la fel de convingator.

Rac

Racii isi spun lor, cele mai bune minciuni. si au un motiv pentru asta. Faptul ca sunt niste persoane extrem de sensibile, ii face sa isi construiasca un adevarat “zid” in jur, sa se ascunda in spatele aparentelor si sa fie destul de introvertiti. Sunt destul de inofensivi, totusi, cand vine vorba de minciuni. Deseori spun neadevaruri, in scopul de a se proteja, dar in nici un caz nu putem spune despre ei ca sunt persoane mincinoase, cu adevarat.

Sagetator

In topul mincinosilor, la categoria a minti pentru un scop nobil se afla Sagetatorii. Nu o fac din placere, ci din nevoie. Cand se despart de persoana iubita, nativii Sagetator o fac prin telefon si isi motiveaza hotararea prin minciuni de ordin personal. Se gandesc mult inainte sa minta si isi fac un adevarat plan de atac. Odata cu trecerea timpului, isi marturisesc minciunile si sunt surprinsi ca toata lumea stia de ele. 

×
Subiecte în articol: Horoscop minciuni zodii
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close