Antena 3 CNN Horoscop Cinci zodii care se consideră superioare

Cinci zodii care se consideră superioare

Cinci zodii care se consideră superioare
16 Noi 2017   •   13:19

Într-un grup de prieteni, mereu există o persoană care crede că e mai bună decât toţi ceilalţi la un loc şi are tendinţa să îi discrediteze pe cei care îndrăznesc să concureze. Ei bine, se pare că această dorinţă de superioritate este condiţionată şi de semnul zodiacal. Aşa se face că unii nativi se consideră superiori, în timp ce alţii preferă să îşi păstreze modestia, scrie clickpentrufemei.ro.

Taur

Nativii Taur au impresia că ştiu tot şi că nimeni nu este şi nici nu a fost vreodată mai bun ca ei. Pretind că sunt extrem de inteligenţi şi au un simţ estetic dezvoltat, însă încăpăţânarea lor de a fi mai presus îi va trage în jos. Nu e de mirare că, din cauza atitudinii lor de superioritate, aceştia reuşesc să îşi atragă cei mai mulţi duşmani, oameni care îi invidiază pentru aroganţa lor nemărginită.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni nu există termen de comparaţie. Pur şi simplu, ei sunt cei mai buni, cei mai frumoşi, cei mai inteligenţi şi lista calităţilor poate continua la nesfârşit. Totuşi, lucrurile nu stau chiar aşa, căci mulţi dintre ei nu ajung să facă performanţe la aceste capitole. Sunt obişnuiţi să se laude în faţa tuturor şi să pretindă că o altă persoană ca ei nu mai există, dar apropiaţii îşi dau seama rapid că aparenţele pot fi înşelătoare.

Leu

Nativii Leu sunt adevăraţi lideri, căci ei îşi doresc să îi conducă pe ceilalţi şi nimeni să nu le încalce poruncile. Asta poate doar în mintea lor, întrucât în viaţa reală nu prea au norocul să găsească persoane dispuse să fie controlate. Deşi prietenii îi avertizează în repetate rânduri că nu au o atitudine exemplară, nativii Leu se ambiţionează să îşi construiască propriul regat, în care să îi domine pe ceilalţi după bunul plac. Trebuie să recunoaştem că, uneori, acest lucru le iese de minune.

 

×
Subiecte în articol: zodii Horoscop zodiac
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close