Antena 3 CNN Horoscop Lidia Fecioru, despre cum recunoşti un narcisist şi de ce e periculos să trăieşti cu el

Lidia Fecioru, despre cum recunoşti un narcisist şi de ce e periculos să trăieşti cu el

Servil la început, vrea să pară prietenul perfect. Apoi, el vrea să pară că le ştie pe toate, că e colacul salvator, adoră să fie centrul atenţiei şi e genul care se pozează lângă persoane publice. Acesta este portretul-robot al narcisistului.

Lidia Fecioru, despre cum recunoşti un narcisist şi de ce e periculos să trăieşti cu el
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    11 Iul 2020   •   19:15

"De foarte multe ori, pe o persoană narcisistă nu o percepi de la început, că poate părea un prieten loial. Este servil, este prietenul perfect. Dar aceasta este forma de narcisim pe care o are, că aşa pare o victimă sau un prieten care-ţi vrea binele, dar de fapt e manipulare totală", a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Narcisistul este genul de om care te dezaprobă în public, face observaţii. În acelaşi timp, ei dau impresia că te iubesc foarte mult, că sunt grijulii, dar de fapt vor să te subordoneze, să aibă control total.

Provoacă intrigi şi apoi vor să fie colacul de salvare

El este şi persoana care trebuie să aibă dreptate la final, mai spune Fecioru. "Ei îşi doresc să fie plăcuţi, să fie persoana de care să ai nevoie, să creeze dependenţă. Au lipsa compasiunii, nu au sentimente şi asta se poate observa uşor, se vede din atitudine", adaugă Lidia Fecioru.

De asemenea, narcisiştii adoră să fie în centrul atenţiei, sunt lângă o persoană publică la petrecere. Ei caută să provoace o discuţie, o intrigă, dar, în acelaşi timp, "sunt colacul de salvare, experţii în orice, vor să dea impresia că ştiu orice.

Narcisiştii, mincinoşi patologici

Sunt mincinoşi patologici, genul "Nu vreau să te superi pe mine, am avut intenţie bună, dar...", susţine bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Totodată, narcisistul este "sluguţa", dar nu victima, "ci persoana narcisistă care vrea sa vină alături de tine", a completat Lidia Fecioru.

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close