Antena 3 CNN Horoscop Cum sa iti gasesti iubirea in functie de zodie

Cum sa iti gasesti iubirea in functie de zodie

Cum sa iti gasesti iubirea in functie de zodie
28 Ian 2017   •   15:59

Daca despre iubire se spune ca este scrisa in stele, astrologia este importanta cand vine vorba de trasaturile tale de caracter, dar si cand vrei sa gasesti perechea ideala. Iata cum sa iti gasesti iubirea in functie de zodie. Exista o multitudine de factori ce contribuie la atractia pe care o manifesti pentru o persoana, dar astazi iti vom demonstra ca astrele joaca un rol foarte important in gasirea persoanei potrivite.

Semnele de Foc – Berbec, Leu si Sagetator

Nativii sunt persoane pasionale carora le place sa rasfete si sa fie rasfatate. Femeile din aceste zodii sunt vulcanice si impulsive, de aceea de multe ori fac primul pas in relatii. Daca vor o relatie de lunga durata, trebuie sa isi tempereze putin comportamentul, sa inceapa sa isi ascultati si partenerul. Trebuie sa lase putin deoparte iesirile nervoase, daca vor sa isi gaseasca fericirea.

Partenerii ideali pentru cele nascute in aceste zodii sunt cei din Gemeni, Balanta si Varsator. Acesti barbati au aceleasi calitati si temperamente ca voi. Sunt persoane fermecatoare, care va atrag cu siguranta atentia. Continuarea AICI.

 

×
Subiecte în articol: iubire Horoscop zodie gasit
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close