Antena 3 Horoscop Cum te-a influențat ziua săptămânii în care te-ai născut

Cum te-a influențat ziua săptămânii în care te-ai născut

31 Oct 2018   •   22:48
Cum te-a influențat ziua săptămânii în care te-ai născut

Astrologii țin cont nu doar de data sau ora la care te-ai născut, ci și de ziua săptămânii în care ai venit pe lume. 

Luni – Dacă ai venit pe lume într-o zi de luni, Luna este astrul care ți-a oferit o mulțime de calități și câteva trăsături de personalitate speciale. 

Marți –Dacă te-ai născut în ziua săptămânii dominată de Marte, ești curajoas, dinamic și îndrăzneț. Ai calități de lider și ajungi ușor în poziții de conducere.

Miercuri – Comunicarea și capacitatea de adaptare sunt principalele caracteristici ale persoanelor născute miercuri.

Joi – Se spune despre Jupiter că este astrul șanselor și al speranțelor, iar el ți-a oferit calități pe care cu greu le mai găsești.

Vineri – Dragostea și afecțiunea sunt principalele atribute ale lui Venus. În dragoste, dăruiești multă pasiune și ai o un șarm irezistibil.

Sâmbătă – Saturn este Învățătorul zodiilor, astrul care ne ghidează în viață, ne provoacă și ne învață cum să facem cele mai bune alegeri, dacă ținem cont de influența lui. 

Duminica – ziua Soarelui. Ai cea mai copilăroasă, capricioasă și schimbătoare fire dintre toți. Ai o imaginație bogată, ești îndrăzneț și mândru, potrivit libertateapentrufemei.ro.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zi saptamana astre
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close