Antena 3 CNN Horoscop Cum te sapă în funcție de zodie

Cum te sapă în funcție de zodie

Cum te sapă în funcție de zodie
23 Oct 2015   •   16:53

Faptele oamenilor sunt cel mai bun criteriu după care ar trebui să decizi dacă să ai sau nu încredere în ei. Totuși, nu strică să iei în calcul și zodia în care s-au născut. Află cum te sapă ceilalți, în funcție de zodie, scrie unica.ro.

Berbec

Berbecul este muncitor și are un caracter nobil, dar în același timp este foarte ambițios, iar asta îl face nemilos. Îți va întinde o mână când te vei afla într-un impas, dar nu va avea nicio problemă să își însușească ideile tale în fața șefului, dacă asta îi va aduce o promovare. În plus, dacă îl rănești vreodată sau îi trădezi încrederea, va pune la cale un plan care te va pune în genunchi. Nu subestima niciodată puterea lui! Îți va săpa cea mai adâncă groapă cu zâmbetul pe buze!
Taur

Nimeni nu se pricepe atât de bine să întoarcă lucrurile în favoarea lui! Nu este foarte ambițios, dar dacă îl scoți din sărite și te trece pe lista neagră, nu mai ai nicio șansă să scapi de răzbunarea lui. Până să te arunce cu totul în groapa pe care ți-o sapă cu multă răbdare, îți zâmbește frumos, te ține de mână, stă lângă tine în momentele grele. Nu te gândi că o face ca să ajungă mai sus în carieră sau ca să se îmbogățească, ci ca să își vindece orgoliul rănit. Nu te juca cu sentimentele unui Taur, pentru că va fi nemilos cu tine!

Continuarea, pe unica.ro.

×
Subiecte în articol: zodiac zodii Horoscop
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close