Antena 3 CNN Horoscop Cum va fi anul viitor, în funcție de data nașterii. Prezicerile numerologului Mihai Voropchievici

Cum va fi anul viitor, în funcție de data nașterii. Prezicerile numerologului Mihai Voropchievici

Cum va fi anul viitor, în funcție de data nașterii. Prezicerile numerologului Mihai Voropchievici
23 Dec 2017   •   19:51

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat cum va fi anul viitor în funcție de cirfra de destin a fiecăruia dintre noi.

Anul 2018 va fi an universal 2.  Cifra 2 este o cifră feminină,afectivă, responsabilă dar și puțin mai dură.

”Sfatul pentru cei care au numărul de destin 2 este să nu se încreadă foarte mult în prieteni și să nu dea bani cu împrumut.Ei vor avea un an bun, vor putea obține un credit, un lucru de care vor avea nevoie. Cei cu cifră de destin 4 vor avea un an benefic. Vor avea multe oportunități, însă va veni și cu o ruptură. Poate va avea loc un divorț. Cifra 6 este cea mai benefică, cei cu această cifră trebuie să aibă grijă cu relațiile în familie. Membrii familiei nu trebuie neglijați. Cei cu cifra 8 vor face niște afaceri fantastic de bune în acest an”, a spus Mihai Voropchievici.

În ceea ce privește persoanele cu cifră de destin impară, aceștia vor avea un an mai puțin benefic.

”Cei cu cifra de destin 1 nu vor avea un an așa benefic, ei trebuie să lase de la ei și să se plieze indiferent de situație. Cei cu cifra de destin 3 trebuie să fie mai disciplinați în acest an. Trebuie să fie responsabil și să muncească. Aceste semnificații se aplică și pentru cei care au cifra de destin 5.”, a mai spus Voropchievici.

Vezi toate prezicerile în clipul de mai jos.

×
Parteneri
Horoscopul zilei, 23 martie 2023. Zodia care are noroc în dragoste
x close